Lukaku: "Neredeyse çıldırdım"

21.03.2020 - 13:52 | Son Güncellenme: 21.03.2020 - 14:08

Lukaku: "Neredeyse çıldırdım"

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden FC Inter forması giyen Romelu Lukaku, koronavirüs salgını ile ilgili açıklamalarda bulundu. Lukaku,"Dün neredeyse çıldırdım" dedi.

"Dün neredeyse çıldırdım"

Lombadriya'nın başkenti Milano'daki evinde karantina altında olan Lukaku, "Dün neredeyse çıldırdım. Dışarı çıkamıyorum, antrenman yapamıyorum. 9 gündür evdeyim ve kafayı yemek üzereyim. Annem ve oğlumla birlikte olmayı, normal hayatı özlüyorum. Herkesi düşünüyorum ve üzücü olan taraf sevdiğimiz insanlarla iletişim kuramıyoruz." dedi.

"Annemin şeker hastalığı var"

Çok dikkatli olmalıyım diyen Belçikalı yıldız, "Dikkatli olmalıyım. Annemin şeker hastalığı var, bu yüzden gidip ona sarılamam çünkü risk altında. Kardeşim ve ben ona hemen bunu söyledik. Artık dışarı çıkmıyor. Biraz hava almak için geceleri sadece bahçeye. Ama başka bir yere kesinlikle hayır." şeklinde konuştu.

"Antrenman yapacak yerim yok"

Antrenmanlarına evde devam ettiğini söyleyen Lukaku, "Bana bir bisiklet verdiler çünkü oyuncular merkezdeki evlerinde yaşıyorlar. Antrenman yapacak yerim yok ve grupta herkes evde bisiklet veya koşu bandına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Birçok oyuncu onlardan istedi ve iki saat içinde hepimizin evinde sabit bisikletler geldi." ifadelerini kullandı.

Öte yandan daha önce 300 bin maske bağışlayan yıldız oyuncu, Milano'daki San Raffaele Hastanesi'ne 100 bin Euro daha bağışladığını açıkladı.

Bu sezon Inter ile 35 maça çıkan Romelu Lukaku 23 gol kaydetti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler