Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram'dan açıklama

Akın Ungan
27.06.2024 - 20:54 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 20:58

Son dakika futbol haberleri | Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram Süper Lig ve transfer süreci hakkında açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram'dan açıklama

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, İskoçya Ligi temsilcisi Rangsers'ta forma giyen John Lundstram'ı transfer etti. Bordo-Mavililer ile sözleşme imzalayan İngiliz futbolcu açıklamalarda bulundu.

"Dikkatimi çeken en önemli şey Trabzon halkıydı"

John Lundstram, "Oldukça büyük ve rekabetçi bir lig. Benim oyun tarzıma uyduğunu düşünüyorum. Çok mutluyum. İnsanlar gerçekten çok sıcak karşıladılar. Sanırım dikkatimi çeken en önemli şey Trabzon halkıydı. Gerçekten de çok yakınlar. Kulüpteki herkes beni iyi karşıladı ve yardımcı oldu. Açıkçası dil bilmediğim için çok fazla yardıma ihtiyacım oldu. Herkes çok ama çok kibar ve nazik davrandı. Bu da benim ve ailem için çok büyük bir etken. Dolayısıyla benim açımdan en önemlisi buydu" dedi.

Lundstram, "Kulübe gelmek, tesisleri görmek, teknik direktörümüz, onun konuşma tarzı, aurasını görebiliyorum. Enerjisi gerçekten çok yüksek. Dolayısıyla başlamak için heyecanlanıyorum. Sosyal medyada birçok mesaj görüyorum. Bu nedenle sıcak karşılamanız için sizlere teşekkür ederim ve umarım bunun karşılığını verebilirim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan stopere Slovak yıldız!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler