Göztepe'de Şakir Özkayımoğlu'dan Bodrumspor maçı sonrası Koray Gençerler'e öfke

Orhan Gülek
26.12.2022 - 23:47 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 23:55

1. Lig’in 19. haftasında evinde Bodrumspor’a 1-0 mağlup olan Göztepe'de teknik direktör Şakir Özkayımoğlu, maç sonu hakem Koray Gençerler'i eleştirdi.

Göztepe'de Şakir Özkayımoğlu'dan Bodrumspor maçı sonrası Koray Gençerler'e öfke

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Bodrumspor, Göztepe deplasmanına konuk oldu. Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki maçı Bodrumspor 1-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşma sonrası Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu açıklamalarda bulundu.

"Bu penaltılar nasıl verilmez"

Özkayımoğlu, 2 pozisyonda kendilerine penaltı verilmediğini savunarak, “Koray Gençerler VAR hakemisin, yıllardır hakemlik yapıyorsun ama bu penaltılar nasıl verilmez. Maça zaten tecrübesiz bir hakem gönderildi. Göztepe’nin hakkını her yerde ararım ben” dedi.

"Biz yıkılmayız, ayakta kalırız”

Maça şanssızlıklarla başladıklarını söyleyen Özkayımoğlu, “Maçın başında geriye düştük. Gerekli konuşmaları içerde yaptık. İkinci yarı ellerinden gelen her şeyi yaptılar. İki tane golümüz VAR’dan döndü. 22 yıldır teknik adamlık yapıyorum dünyanın her yerinde Atınç ve Yasin’in pozisyonu penaltı. Bodrumspor’a saygı duyuyoruz ama biz Göztepe’yiz. Çok büyük camiayız. Biz yıkılmayız, ayakta kalırız.” dedi.

İlgini Çekebilir
“Ligi ilk 10’da bitirebilirsek kendimizi başarılı sayacağız”
Habere Git

"Göztepe’nin hakkını her yerde ararım, günah"

Maçın hakemlerine tepki gösteren Özkayımoğlu, “Koray Gençerler VAR hakemisin, kaç yıllık hakemsin ama bu penaltılar nasıl verilmez. Maça zaten tecrübesiz bir hakem gönderildi. Göztepe’nin hakkını her yerde ararım, günah. Çocuklar ekmek yiyor. Ekmek yiyen bir sürü insan var. Ayakta kalmak için daha çok çalışıp herkesi yeneceğiz. Herkesi yenmemiz gerekiyor. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp daha iyi bir Göztepe’yi izletmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Özkayımoğlu'dan transfer sözleri

Kadrolarında çok fazla kiralık oyuncu yer aldığını ifade eden Özkayımoğlu, “TFF bunu 8 oyuncu olarak sabitledi. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Özellikle forvet bölgesinde takviyeye ihtiyacımız var. Oraya gerekli takviyeler yapılacaktır. Göztepe’yi en iyi şekilde temsil eden oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Uzun bir transfer dönemi var ama 3-4 oyuncu nokta transfer yapmak gerekiyor” dedi.

Oğlu Ege Özkayımoğlu geri dönecek mi?

Oğlu Ege Özkayımoğlu hakkında sorulan soruya ise “Göztepe isterse Ege’yi geri alabilir” diyen Özkayımoğlu, “Oğlum olmaktan öte önemli bir oyuncu. Göztepe’nin çocuğu. Göztepe, bizim canımız. Göztepe’nin hakkını korumak için her türlü savaşa girerim. Geri dönesi gerekiyorsa döner” ifadelerini kullandı.

Göztepe - Bodrumspor maçı özeti

6. dakikada Üzeyir’in uzun pasında ceza sahasında topla buluşan Erdem meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

25. dakikada Tarık’ın sağdan ortasında iyi yükselen Kvasina’nın kafa vuruşunda kaleci Sousa topu çeldi. Dönen topu önünde bulan Yunus Emre’nin vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

59. dakikada soldan açılan ortada kafalardan seken top arka direkte Tarık’ın önünde kaldı. Sağ çaprazdan topu kaleye gönderen Tarık’ın şutu az farkla auta gitti.

78. dakikada Yasin’in ortasında Kvasina, arka direkte topla buluştu. Kvasina’nın şutu savunmaya çarparak kornere gitti.

Senin için hazırladığımız haberler