Maçın oyuncusu Shaqiri'den Türkiye'ye teselli

20.06.2021 - 21:12 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 21:39

Son dakika EURO 2020 haberleri... İsviçre - Türkiye maçının oyuncusu seçilen Xherdan Shaqiri maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Maçın oyuncusu Shaqiri'den Türkiye'ye teselli

AJANSSPOR - HABER

 

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, A Grubu'nun son karşılaşmasında İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu. 2 gol atarak maçın oyuncusu seçilen Xherdan Shaqiri, basın mensuplarına sahadaki oyunu ve Türkiye'nin form grafiğini değerlendirdi. İşte Shaqiri'nin açıklamalarından satır başlıkları...

"Tabii ki hata yapacaklar..."

Maçtan sonra Türkiye'yi teselli edercesine konuşan Shaqiri: "Türkiye'nin zaaflarını biliyorduk ve bunun üstüne gittik. Uzun zamandan beri turnuva oynamadı, genç bir jenerasyon. Bundan sonra daha iyi olacaklardır. Zamana ihtiyaçları var. Tabii ki hata yapacaklar." şeklinde konuştu.

 

Türkiye, EURO 2020'deki son maçında İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu. İsviçre'nin golleri Seferoviç ve Shaqiri'den (2) gelirken; Türkiye'nin tek golünü Haris Seferoviç attı. 

"Deneyim önemlidir..."

İsviçre'nin kaptanı ve 10 numarası Granit Xhaka ise: "Biz ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık. 3 maçta 4 puan aldık. Şimdi diğer sonuçları bekleyeceğiz. Bugün amacımız maçı kazanmaktı ve kazandık. Elbette ki Türkiye çok kaliteli takımlarda oynuyorlar ama turnuvalarda deneyim önemlidir. Hepsine en iyisini diliyorum ve teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler