Galatasaray'da Ümraniyespor maçının yıldızı konuştu

18.01.2024 - 23:31 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 00:13

Galatasaray, Türkiye Kupası 5. turunda 1-0 geriye düştüğü maçta konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-1'lik skorla yendi Maç sonu asistleriyle yıldızlaşan Kerem Demirbay konuştu.

Galatasaray'da Ümraniyespor maçının yıldızı konuştu

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ederek son 16 turuna kalan son takım oldu. Galatasaray'da ilk 3 golün asistini yapan Kerem Demirbay maçın yıldızı olurken, maç sonu da değerlendirmede bulundu.

"Bugün iyi bir maç çıkardık"

Kerem Demirbay: "Çok mutluyum. Maçı kazandık. Kupa maçlarında en önemlisi kazanmak. Bugün iyi bir maç çıkardık." dedi.

"Gün gelir hata yaparsın"

3 asistlik performansı hakkında Demirbay: "İşim bu. Maçtan maça, antrenmanda her gün en iyisini yapmaya çalışıyorum. Gün gelir 3 asist yaparsın, gün gelir hata yaparsın. Önemli olan çok çalışmak ve profesyonel olmak." dedi.

"Bu maçı kazanmak istiyoruz"

Trabzon maçı hakkında ise "Zor bir maç olacak, deplasmanda. Ama biz büyük bir takımız. Çok kaliteli futbolcular var. Bu maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

Barış Alper Yılmaz: "Bazen futbolda bunlar olabiliyor"

Barış Alper Yılmaz, ise maç sonu şu ifadeleri kullandı: "Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Çok iyi mücadele vardı sahada. genç oyuncular çok iyi işler başardı. Bazen futbolda bunlar olabiliyor. Kendi kaleme atmam benim adıma üzücüydü. Ama önemli olan yenmekti. Benim için mevki fark etmiyor. Hocam nerede görev verirse elimden geldiğince takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Kazanmak için gideceğiz Trabzon'a. Bu maç bitti, şimdi o maça odaklanacağız." dedi.

Tete: "Önemli bir goldü"

Sarı kırmızılı ekibin Brezilyalı futbolcusu Tete, "Gol attığım için çok mutluyum. Önemli bir goldü. Takıma yardımcı olduğum için çok mutluyum." dedi.

Trabzon deplasmanı hakkında Tete, "Çok konsantre ve çok iyi bir takımız. Kendimizi iyi hissediyoruz. Trabzon'a da kazanmak için gideceğiz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler