Maçın yıldızı N'Koudou'dan "şampiyonluk" vaadi

24.04.2021 - 22:44 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 22:51

Son dakika haberleri... Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Siyah beyazlı ekipte 2 gol atan N'koudou, maçın akabinde değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Maçın yıldızı N'Koudou'dan "şampiyonluk" vaadi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in bitimine 5 müsabaka kala, Beşiktaş; evinde Kayserispor'u 3 golle eli boş gönderdi. Beşiktaş'ta sahanın yıldızlaşan ismi, Kevin N'Koudou'ydu. Maçın akabinde basın mensuplarına demeç veren Fransız futbolcu, şampiyonluk yolunda her şeyi yapacağını söyledi. İşte, N'Koudou'nun açıklamalarından satır başlıkları... 

"Başka seçeneğimiz yoktu..."

Kevin N'Koudou, "Bugün öncelikle 3 puanı almak çok kritikti çünkü başka seçeneğimiz yoktu. Bir geri dönüş yapmak isitiyordum. Ben de kötü performas göstermiştim Ankaragücü maçında penaltı kaçırdım. Ama kendi kendime söz verdim geri dönüş için.

"Aboubakar benim abim gibidir..."

Takım olarak hiç vazgeçmeyeceğiz. Herkese şunu söylüyorum geri döndüm ve şampiyonluk için her şeyi yapacağım. Aboubakar benim abim gibidir. Ben takımıma faydalı olmak istiyorum idmanlarda da elimden geleni yapıyorum bugün çok şükür gol attım. Devamını getirmek istiyorum." 

Bu sezon Beşiktaş'ta 34. maçına çıkan Kevin N'Koudou, Kayserispor maçındaki oyunuyla birlikte 8 gol, 5 asistlik performansıyla takıma katkı sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler