Atletico Madrid - Real Madrid: 1-2 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
18.09.2022 - 23:58 | Son Güncellenme: 19.09.2022 - 00:49

La Liga'da Real Madrid, konuk olduğu Atletico Madrid'i 2-1 yendi. Derbide gülen Real Madrid, sezon başından beri ligde ve Avrupa'da tüm maçları kazandı. İşte detaylar.

Atletico Madrid - Real Madrid: 1-2 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

La Liga'nın 6. haftasında Atletico Madrid ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Zorlu derbinin gülen tarafı, 2-1'lik skor ile Real Madrid oldu. Konuk ekip, sezon başından beri ligde ve Avrupa'da çıktığı tüm maçlarını kazanmayı başardı.

Derbide 18. dakikada Rodrygo'nun bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Real Madrid, zorlu deplasmanın 36. dakikasında Valverde ile 2-0'ı yakaladı. Atletico Madrid cephesinde ise cevap 83'te geldi. Ev sahibi ekibe Hermoso'nun kaydettiği gol yeterli gelmedi. Real Madrid, Atletico Madrid karşısında 2-1 kazanmayı başardı.

Ligi ve Avrupa'yı sallıyor

Yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Real Madrid, şimdiye kadar çıktığı tüm maçları kazanmayı başardı. Ligde 6'da 6 yapan takım, topladığı 18 puan ile birinci sırada yer aldı. Avrupa'da ise UEFA Süper Kupa finalinde Frankfurt'u 2-1 yendi ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 2 maçı da kazandı.

Atletico Madrid ise kendi evinde kaybederek 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 10 puan topladı. Atletico, ligin 7. sırasında kaldı.

İlgini Çekebilir
Madrid'te Vinicius Jr'a ırkçılık! Yine yaptılar...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler