"Mağlubiyet bizi etkilemeyecek"

28.02.2021 - 21:38 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 21:39

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor'da Flavio ve Marlon yayıncı kuruluşa konuştu. İşte detaylar...

"Mağlubiyet bizi etkilemeyecek"

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonsporlu Flavio ve Marlon değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Flavio: İlk yarı beklediğimiz başlangıcı yapamadık. İstediğimiz bu değildi. İkinci yarıda biraz daha istediğimiz oyunu oynadık. Maçta en iyi olduğumuz anda gol yedik. Kazanmak isterdik ama bu mağlubiyetin bizi etkilemesine izin vermeyeceğiz. Bu takım büyük bir takım, kazanarak devam edeceğiz.

Marlon: 10 günlük aranın ardından dönmek benim için mutluluk. Sürekli sahanın içinde olmak istiyorum. şanslarımızı değerlendiremedik. Takım olarak değerlendiremediğimiz pozisyonlar oldu. Kazanabilirdik. Saha içinde ve saha dışında mücadele vermeye çalışıyoruz. Sadece 1 maç kaybettik, sezonu kaybetmedik. Sezonun devamına zarar vermesine izin vermeyeceğiz. Tekrar kazanmaya devam edeceğiz. Bu takım tekrar düzelecek ve hücumda ve savunmada ne kadar iyi olacağını gösterecek.

Senin için hazırladığımız haberler