Ajansspor

Mahir Ünal gitti, Özlem Zengin geldi!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından Grup Başkanvekili görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ünal'ın yerine Özlem Zengin geldi

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabı aracılığı ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

"Görevimden affımı talep ettim"

Ünal açıklamasında, "Bugün itibarıyla Grup Başkan Vekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar  şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" ifadelerini kullandı.

Mahir Ünal'ın yerine Özlem Zengin

Öte yandan, Mahir Ünal'dan boşalan Grup Başkanvekili görevine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin getirildi.

Mahir Ünal'ın yerine Özlem Zengin
Mahir Ünal'ın yerine Özlem Zengin

Özlem Zengin'den ilk açıklama

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Zengin, "Genel Merkez’den… AK Parti Grubuna… Milletimiz, Meclisimiz, Ülkemiz için çalışmaya devam.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MYK ve MKYK Üyelerimize, Milletvekillerimize, dualarını iyi dileklerini ileten bütün dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...