Akhisarspor'da yemek ve maaş isyanı!

Cüneyt Muharremoğlu
07.11.2022 - 14:43 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 18:42

Kayyum atanan Akhisarspor'a mahkeme kararıyla dönen başkan Evren Özbey'in futbolcu ve teknik heyetin maaşını ödemediği, 7 saatlik otobüs yolculuğunda yemek molası verdirmediği iddia edildi.

Akhisarspor'da yemek ve maaş isyanı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de bulunduğu sürece birçok kişinin sempatisini kazanan iki kere Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor'da krizler bitmiyor. Futbolcular ve teknik ekip, sezon başından beri maaş almadıkları, Ankara deplasmanından otobüsle dönerken kendilerine yemek molası verilmediği gerekçesiyle sosyal medyadan isyan etti. Yönetim, iddiaları yalanladı.

Evren Özbey mahkeme kararıyla başkanlığa döndü

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele veren Akhisarspor'a geçen sezonun sonunda kayyum atandı. 2 Haziran'da yapılan davada şikayetler geri çekilince kayyum ataması iptal edildi ve Evren Özbey başkanlığa döndü.

Ankara deplasmanında 2-0 yenildiler

Geçen hafta sonu Çankaya FK deplasmanına giden Akhisarspor karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Ege ekibi 18 takımlı ligde 13. sıraya düştü. 

İlgini Çekebilir
2. ve 3. Lig'e can suyu gibi para... Yayından gelen gelir belli oldu
Habere Git

Futbolcular ve teknik kadro: Yemek verilmedi

Çankaya deplasmanı dönüşü Akhisarspor teknik heyeti ve futbolcuları sosyal medyadan imzalı olarak bir açıklama yaptı. Açıklamada, takımın sezon başından beri maaş almadığı, deplasman dönüşünde kendilerine yemek yedirilmediğini iddia edildi.

"Utanarak yazıyoruz"

Terlerinin son damlasına kadar Akhisarspor'u yaşatmak için mücadele ettiklerini belirten futbolcu ve teknik heyettekiler şunları söyledi: "Utanarak yazıyoruz. Sezon başından beri hiçbir futbolcuya herhangi bir maaş ödemesi yapılmamıştır. Bu süreç 5 aydır devam ediyor ve bugün Ankara'da oynadığımız lig maçından sonra 7 saatlik bir otobüs yolculuğunda tüm kafileye ne yazık ki yemek bile layık görülmemiştir."

Yönetimden yanıt geldi: Futbolcuların 3 maaş alacağı var

Akhisar yönetimi ise futbolculara borcu olduğunu kabul ederken yemek verilmedi iddiasını yalanladı. Yönetimin açıklamasında "Futbolcularımızın geçen yıldan hiçbir alacağı kalmadığı gibi bu yıl 1 maaş ve primler verilmiş, futbolcu kardeşlerimizin yalnızca 3 maaşı beklemektedir. Bununla ilgili de kısa bir zaman sonra en hızlı şekilde ödeme yapılacaktır. Teknik heyetin yalnızca ekim ayı maaşı beklemekte olup, personelin maaşı düzenli ödenmektedir" denildi. 

İlgini Çekebilir
Guardiola'nın transferi 3. Lige geldi!
Habere Git

Yemek verilmedi iddiasına yalanlama

Evren Özbey başkanlığındaki yönetim, futbolcuların otobüs yolculuğunda yemek verilmediği iddiasını ise yalanladı. Açıklamada şöyye denildi: "Takımımız her maç sonrası olduğu gibi maçın hemen ardından yemek yeyip Akhisar'a doğru hareket etmiştir. Yolda ikinci kez yemek için mola verilmiş ancak futbolcularımız tarafından iletilen istek üzerine kafile yemekten vazgeçmiş ve yola devam etmiştir." 

"Akhisarspor'a sırt çevirdiler"

Yönetim, şehrin idari amirleri, iş insanları, sivil toplum kuruluşlarını kendilerine sırtını dönmekle suçlarken  "Buna rağmen Akhisarspor armasını yaşatmak için son gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler