"Mahkemenin açıkladığı bu karar tam anlamıyla bir zafer"

02.11.2020 - 15:30 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 15:30

beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al-Khelaifi 2026 ve 2030 Dünya Kupası’nın yayın hakları sürecine rüşvet karıştırıldığı iddialarına ilişkin "Fifagate" davasından beraat etti. İsviçre'deki mahkemenin 30 Ekim 2020 tarihinde duyurduğu kararı değerlendiren Al-Khelaifi açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al-Khelaifi 2026 ve 2030 Dünya Kupası’nın yayın hakları sürecine rüşvet karıştırıldığı iddialarına ilişkin "Fifagate" davasından beraat etti. İsviçre'deki mahkemenin 30 Ekim 2020 tarihinde duyurduğu kararı değerlendiren Al-Khelaifi şu açıklamayı yaptı:

"Mahkemenin açıkladığı bu karar tam anlamıyla bir zafer"

"Dayanaksız iddialar, hayali suçlamalar ve durmaksızın itibarımı hedef alan saldırılar ile geçen 4 yılın ardından, hukuk önünde tam olarak aklanmış bulunuyorum. Mahkemenin açıkladığı bu karar tam anlamıyla bir zafer; aynı zamanda hukuka ve süreçlere sıkı sıkıya uygun hareket ettiğimin kanıtıdır. Söz konusu temelsiz suçlamaları reddeden hukuka her zaman güven duydum ve yetkili mercilere aylarca aktif bir şekilde yardımcı oldum. Şimdi artık tüm enerjimi, endüstrinin güçlü bir liderliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde, spor dünyası için daha güzel bir gelecek inşa etmeye odaklı görevlerime yönlendirebilirim."

Senin için hazırladığımız haberler