''Mahmut ağabeyin üslubu böyle''

29.09.2015 - 09:14 | Son Güncellenme: 29.09.2015 - 14:22

Be­şik­taş Ge­nel Sek­re­te­ri Ahmet Ürk­mez­gil, “Go­mez, ka­fay­la ve ayak­la na­sıl gol atı­lır bu­nun der­si­ni ve­re­cek vu­ruş­lar yap­tı. Fer­nan­da­o, da­ha ko­lay po­zis­yon­da ata­ma­dı­” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta ezeli rakip Fenerbahçe’yi 3-2 yenmenin sevinci yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar’ın 8 derbi maçın ardından bir ezeli rakibini yenmesi ve Alman Mario Gomez’in iki gol birden atması yönetimin yüzünü güldürdü.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, 30 yaşındaki golcüyü yere göğe koyamayarak, “Hem kafayla hem ayakla nasıl gol atılır bunun dersini verecek nitelikte vuruşlar yaptı. Örneğin, Fernandao’nun yakaladığı bir pozisyon vardı. Daha kolay durumdaydı, golü bulamadı. Gomez, daha zorunu attı. Farkını ortaya koydu” diye konuştu.

“USLU’NUN ÜSLUBU BÖYLE”

Ürk­mez­gil, kar­şı­laş­ma son­ra­sı ha­ke­mi eleş­ti­ren açık­la­ma­lar ya­pan ve “Be­şik­ta­ş’­ın baş­ka­nı, Ga­la­ta­sa­ra­y’­ın ho­ca­sı ko­nu­şu­yor. Biz sus­tuk, mey­dan boş kal­dı­” di­yen Mah­mut Us­lu­’nun açık­la­ma­la­rı­nı da de­ğer­len­dir­di.

“Mah­mut ağa­be­yin üs­lu­bu böy­le” de­di. Ha­kem ha­ta­la­rın­dan en çok ken­di­le­ri­nin di­li­nin yan­dı­ğı be­lir­ten Ürk­mez­gil, “Yi­ne de ses­siz kalıyoruz. Ge­çen haf­ta Genç­ler­bir­li­ği ma­çı son­rası ha­kem­le il­gi­li açık­la­ma ya­pa­cak­tım. Baş­kan, ken­di­si be­ni dur­dur­du­” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler