Malatyaspor'da tur sevinci!

22.09.2016 - 12:24 | Son Güncellenme: 22.09.2016 - 12:24

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda sahasında Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinden Kurtalanspor'u 4-0 yenerek bir üst tura yükselen Yeni Malatyaspor'un başkanı Adil Gevrek, gazetecilere yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Gevrek, kupada rakiplerini farklı sonuçla yenerek üst tura yükseldiklerini anlatarak, "Galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum. Bu tür maçlar her zaman risklidir ancak kazandık. Takımımız oyunun disiplininden ve ciddiyetinden kopmadı. Ortaya da böyle bir sonuç çıktı." ifadelerini kullandı.

Başarılı bir çıkış yakaladıklarını, bunu sürdürmek istediklerini belirten Gevrek, "Hem ligde hem kupada yolumuza devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Gevrek, ligde pazartesi günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, bu maçtan da puan ya da puanlarla dönmek istediklerini istedi.

- Çoban: "Efsane Malatyaspor geliyor"

Yeni Malatyaspor'un futbol şube sorumlusu Ednan Çoban da sahalarında oynadıkları ve 4-0 galibiyetle ayrıldıkları Kurtalanspor maçında iyi performans sergilediklerini kaydetti.

Yakaladıkları başarılı dönemi devam ettirmek istediklerini vurgulayan Çoban, "Hedefimiz ligde şampiyon olmak, kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Efsane Malatyaspor geliyor. Ligde iyi bir gidişat var. Bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz." diye görüş belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler