Malatyaspor'dan valiye ziyaret!

22.09.2016 - 13:01 | Son Güncellenme: 22.09.2016 - 13:02

TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un yönetim kurulu Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Vali Toprak, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımı son haftalardaki başarılı performansından dolayı kutladı.

Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Toprak, "Ümit ediyor ve güveniyorum ki Yeni Malatyaspor 2016-2017 futbol sezonunda inşallah TFF 1. ligin şampiyonluğuna erişecektir. İlk 4 karşılaşma ve kupa maçını da değerlendirdiğimizde takımın çalışma azmine, antrenmanlara ve dışarıya yansıyan görüntülere de baktığımızda Yeni Malatyaspor'umuzun Malatya'mızı temsil edebilecek ve kente Süper Lig'e çıkma sevincini yaşatabilecek bir noktada olduğunu görüyorum. Şimdiden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Toprak, iyi gidişatın devam etmesini dileyerek, başarının sürmesi için iş dünyasının, meslek ve sivil toplum örgütlerinin şehri tüm katmalarının kenetlenmesi ve takıma sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Takımın maçlarına gidilerek destek verilmesinin önemli olduğunu aktaran Toprak, "En azından iki haftada bir maça gelip bir bilet alıp, orada güç vermek iyi bir şekilde taraftarlık yapmak, 3-4 bin seyirciye değil de 15-20 bin seyirciye o heyecanı yaşatmak çok önemli. Onun için herkesin yapabileceği ortaya koyacağı bir katkı var." diye konuştu.

Başkan Gevrek ise Yeni Malatyaspor'a sivil toplum örgütlerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, rektörün, iş adamlarının sahip çıkmasını isteyerek, "Yeni Malatyaspor bizim ortak değerimiz, iki sene önce yaşadığımız şampiyonlukta gördük ki Yeni Malatyaspor sadece futbol değil birleştirici bir güç. O şampiyonlukta her kesimden binlerce insan bir araya geldi. Yeni Malatyaspor'a hem destek olmasını hem de o çatı altında toplanmasını istiyoruz. Sizlerle beraber, sizlerin desteğiyle Yeni Malatyaspor'un daha güzel yerlere geleceğine inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretin ardından yönetim kurulu üyeleri, Vali Toprak'a adının yazılı olduğu 44 numaralı forma hediye etti.

Senin için hazırladığımız haberler