Manchester United, Türkiye'den Mason Greenwood İçin Yapılan Teklifi Reddetti | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
27.03.2023 - 14:38 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 14:52

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United, Süper Lig'den Mason Greenwood için yapılan teklifi kabul etmedi. İşte detaylar.

Manchester United, Türkiye'den Mason Greenwood İçin Yapılan Teklifi Reddetti | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United forması giyen ve geçtiğimiz aylarda eski kız arkadaşına fiziksel şiddet uyguladığı ve cinsel saldırıda bulunduğu suçlamalarıyla hakkında soruşturma başlatılarak tutuklanan daha sonra ise kefaletle serbest bırakılan Mason Greenwood ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Manchester United, Türkiye'den gelen teklifi reddetti

The Athletic'te yer alan habere göre; Spor Toto Süper Lig'den çok sayıda takımın 21 yaşındaki yıldız oyuncu için Manchester United'a resmi teklifte bulunduğu ancak Kırmızı Şeytanlar'ın bu teklifi reddettiği belirtildi.

Mason Greenwood uzun süredir forma giymiyor

Manchester United'daki geleceği beliersiz olan Mason Greenwood, en son 22 Ocak 2022'de West Ham United'ı 1-0 yendikleri karşılaşmada forma giymişti. Yıldız oyuncu o gün bugündür formaya hasret. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş iç transferde harekete geçti! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Haftalık 70 bin sterlin kazanıyor

İngiliz devi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki yıldız oyuncu, haftalık 70 bin sterlin kazanıyor. 

Manchester United performansı

Futbola Manchester United altyapısında başlayan Mason Greenwood, İngiliz kulübüyle çıktığı 129 maçta 35 gol ve 12 asist kaydetti. 

Öte yandan ligde topladığı 50 puanla üçüncü sırada yer alan Manchester United, 2 Nisan Pazar günü saat 18.30'da deplasmanda Newcastle United ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye genç gurbetçi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler