Göztepe, Aliou Traore’yi Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
31.01.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 11:04

Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Göztepe, kariyerine Premier Lig ekibi Manchester United altyapısında başlayan Aliou Traore’yi transfer etmek istiyor.

Göztepe, Aliou Traore’yi Transfer Etmek İstiyor

Spor Toto 1’inci Lig’de Erzurumspor FK ve Bandırmaspor galibiyetleriyle yeniden Play-Off yarışının içine giren Göztepe, transfer çalışmalarını da hızlandırdı. 

Göztepe, Aliou Traore için harekete geçti

Ara dönemde golcüler Michee Ngalina ve Hikmet Çiftçi’yi kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılılar, İtalya Serie B ekiplerinden Frosinone forması giyen orta saha Aliou Traore’yi de renklerine bağlamak için harekete geçti. 

Sağlık kontrolünden geçecek

Sezonun ilk yarısında hiçbir maçta görev almayan Fransız oyuncunun hafta sonuna kadar İzmir’e gelip sağlık kontrollerinden geçeceği ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 63 milyon Euro'luk golcü!
Habere Git

Manchester United altyapısında futbola başladı

Kariyerine Manchester United altyapısında başlayan Traore, ardından Fransa’nın yolunu tutup Cean takımına gitti. Cean’ın ardından bu kez rotasını İtalya’ya çeviren Traore, Parma ve Frosinone’de görev aldı.

U19'a Dennis geldi

Göztepe, U19 Takımı’na Nijeryalı Anthony Junior Dennis'i transfer etti. Sarı-kırmızılı kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalayıp lisansı çıkarılan 2004 doğumlu oyuncu, Bandırmaspor galibiyetinin ardından Göztepeli oyuncularla sevinç karelerinde yer aldı.

Öte yandan, Bandırmaspor'u sahasında 3-1'le geçen İzmir ekibi, 5 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'dan transfer sözleri: "Çok iyi 2 teklif aldım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler