Manisa'da amatör futbolun sevilen ismi Ömer Şen son yolculuğuna uğurlandı
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Manisa 1. Amatör Küme'de Akmescitspor ile Hamzabeylispor arasında dün oynanan mücadele sırasında kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırılan Akmescitspor Kulüp Başkanı Ömer Şen, hayatını kaybetti. Manisa'da amatör futbolun sevilen ismi olan Şen, bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Son 5 Haber

Kocaelispor'dan ayrılan Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu

Cesc Fabregas, Galatasaray'ın savunmadaki kalbini istiyor

Belgesel çekimi esnasında eşi arayan Fatih Tekke'nin verdiği tepkiye beğeni yağıyor

Ester ile çıktığı tatil Mbappe'ye çok pahalıya patladı

Porto çok istedi, Deniz Gül "Bırakın gideyim" dedi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Manisa 1. Amatör Küme’de mücadele eden Akmescitspor-Hamzabeylispor maçının 33. dakikasında Akmescitspor Başkanı Ömer Şen, kalp krizi geçirdi. 8 Eylül Hastanesine kaldırılan Ömer Şen yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şen'in ölüm haberi başta amatör spor kulüplerinde olmak üzere Manisa'da büyük bir üzüntüye neden oldu. Kulüp Başkanı Şen'in ölüm haberi üzerine karşılaşma 0-0 devam ederken yarıda kaldı ve tatil edildi.
Amatörün sevilen ismi için cenaze töreni düzenlendi
Manisa’da yıllardır amatör futbola destek veren, amatörün duayenlerinden olan ve aynı zamanda bir dönem muhtarlık da yapan Ömer Şen için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Bülent Kanık ve spor camiası katıldı. Akmescit Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ömer Şen, Kırtık mezarlığında toprağa verildi.