Manisaspor rekor seyirci peşinde

08.05.2015 - 13:56 | Son Güncellenme: 08.05.2015 - 13:56

PTT 1.Lig'de Bucaspor beraberliği ile kümede kalma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Manisaspor, pazar günü oynayacağı Altınordu maçında seyirci rekoru hedefliyor.

Bilet fiyatını 1 TL'ye indiren yönetim, bilet alanlara Passolig kartı armağan edeceğini açıklayınca, gişelerin önünde uzun kuyruklar oluştu. Sezon başında satılanlarla birlikte toplam Passolig kartı 4500'e yükselirken, 19 Mayıs Stadı'ndaki gişeleri cumartesi günü 22.00'ye kadar açık tutma kararı alan yönetim, kart sayısını 10 bine çıkarmayı planlanıyor.

İdrar yollarından geçirdiği operasyonun ardından dünkü antrenmana çıkarak çalışmaya nezaret eden tenik drektör Taner Taşkın, Altınordu'yu yeneceklerini söyledi. Adana Demirspor galibiyeti ve Bucaspor beraberliğinin ardından Altınordu'yu mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan puan çıkarmak istediklerini dile getiren Taner Taşkın, "Her fırsatta söylediğim gibi Manisaspor küme düşmeyecek" dedi. Siyah beyazlı ekipte sezonu kapatan Sercan'ın yanı sıra cezalı Erdi bu hafta forma giyemeyecek.

 

Senin için hazırladığımız haberler