Rizespor'u Manisaspor maçında sırtlayan golcüden Süper Lig yorumu!

21.01.2018 - 22:50 | Son Güncellenme: 21.01.2018 - 22:50

Çaykur Rizespor, TFF 1. Lig’in 18.hafta maçında deplasmanda Grandmedical Manisaspor’a konuk oldu. Rizespor, Manisaspor’u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bu maça yeni transfer Vedat Muriç damga vurdu.

2 gol atarak maça damga vurdu

Gençlerbirliği’nden Rizespor’a transfer olan ve 2,5 yıllık sözleşmeye imza atan Muriç, 72 ve 76.dakikalarda attığı gollerle takımını sırtladı. Bir diğer gol ise 79.dakikada Samudio’dan geldi.

Karşılaşma hakkında Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Emrah Karalinç’e değerlendirmelerde bulunan Muriç, hedefinin daha çok gol atmak olduğunu vurguladı.

“Daha çok gol atmak istiyorum”

Golcü oyuncu yaptığı açıklamada, ”Bir forvet oyuncusunun yeni takımına gol atarak başlaması çok güzel bir şey. Önemli olan bunun devamını getirebilmek. 2 gol attığım için mutluyum. Bunun devamını getirmek ve Rizespor’un başarısına katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

“Rizespor’un yeri Süper Lig”

Takım arkadaşlarının kendisini çok güzel karşılaşadığını belirten Muriç, Rizespor’un hedefi hakkında ise, ” Her zaman söylüyorum. Rizespor’un yeri Süper Lig’dir. Futbol bir takım oyunu. İnşallah Rizespor’u layık olduğu yere yani Süper Lig’e taşırız.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

AJANSSPOR HABER / RÖPORTAJ - Emrah KARALİNÇ

Senin için hazırladığımız haberler