Marc-André Ter Stegen: "Şampiyonluklar kazanmak istiyorum"

11.11.2020 - 17:44 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 17:48

Barcelona haberleri... İspanya Ligi takımlarından Barcelona kalesini koruyan Marc-André Ter Stegen, Bayern Münih iddiaları ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alman kaleci, Katalan ekibinde kalacak mı? İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona'nın kalesini koruyan ve Alman devi Bayern Münih'in transfer listesinde yer alan Marc-André Ter Stegen, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Uzun yıllar forma giymek istiyorum"

Cope'ye konuşan Marc-André Ter Stegen, "Camp Nou'da daha uzun yıllar forma giymek ve şampiyonluklar kazanmaya devam etmek istiyorum. Bundan daha büyük bir motivasyon yok benim için. Umarım çok yakında şampiyonlukları taraftarlarımızla kutlarız" dedi.

"Barcelona benim ve ailemin evi oldu"

Barcelona'daki geleceği ile ilgili konuşan 28 yaşındaki Alman kaleci, "Barcelona benim ve ailemin evi oldu. Hem saha içinde hem de saha dışında burada çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Barça'da kalacak mı?

Barça'da kalmak istediğini söyleyen Ter Stegen, "Benim dileğim ve Barça'nın dileği her zaman bir yeni sözleşme konusuda anlaşmaya varmak ve 2014'te başlayan hikayeyi devam ettirmek. Bu sadece dünyanın en büyük kulübü için oynamak değil, bence bundan daha fazlası. Şehir ve taraftarlar bana en başından beri onlardan biri gibi olarak davrandılar ve bu benim için çok önemli. Bu asla unutamayacağım bir duygu" diyerek sözlerini tamamladı.

100 milyon Euro

Öte yandan Bayern Münih'in Marc-André Ter Stegen için 100 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Bu sezon Katalan ekibi ile 2 maçta sahaya çıkan ve kalesinde 3 gol gören Marc-André Ter Stegen'in sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler