Marcao: "Bu maçı Gaziantep'ten daha çok istedik"

İsa Kethüda
31.10.2021 - 21:19 | Son Güncellenme: 31.10.2021 - 21:32

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 yendiği maç sonrası Marcao konuştu. İşte detaylar...

Marcao: "Bu maçı Gaziantep'ten daha çok istedik"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 yendiği maç sonrası Marcao açıklamalarda bulundu.

"Hocamız, bizi hafta içi iyi çalıştırdıı"

Galibiyeti değerlendiren Brezilyalı savunma oyuncusu, "Bu hafta rakiplerimizden puan kayıpları geldi. Bugün olmazsa olmazımız 3 puandı. Sahada sonuna kadar mücadele eden bir Galatasaray vardı. Hocamız, bizi hafta içi iyi çalıştırdı. Bu maçı Gaziantep'ten daha çok istedik. Çok mutluyuz.

"Şampiyonluk yarışında fazla havaya girmemek lazım"

Maç sonunda gerçekten çok duygusal anlar yaşandı. İnanılmaz bir mutluluk yaşandı. Çok zor durumlardan geçtim. Hem ben hem ailem hak etmediğimiz durumlarda kaldık. Fatih hocaya teşekkür etmek isitiyorum. Zor zamanlarımda desteğini esirgemedi. Aynı şekilde arkadaşlarıma da. Her şeyi geride bıraktık. Sonuçta bu bir galibiyet. Şampiyonluk yarışında fazla havaya girmemek lazım" dedi. 

Maç sonu 3’lüsü Marcao’dan

Süper Lig’de sahasında Gaziantep FK’yı mağlup eden Galatasaray’da maçın ardından Brezilyalı futbolcu Marcao sarı-kırmızılı taraftarlar 3'lü çektirdi.


Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan sarı-kırmızılılar puanını 20’ye çıkardı. Maçın adından taraftarlar bütün takımı tribünlere çağırdı ve galibiyeti beraber kutladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar daha sonra Brezilyalı futbolcu Marcao’yu 3’lü çektirmesi için çağırdı. Taraftarların isteğini kırmayan Marcao 3’lü çektirdi. Tezahüratların ardından kale arkasındaki taraftarların yanına giden Brezilyalı futbolcu, Galatasaray bayrağını aldı ve sallayarak taraftarların sevgisine karşılık verdi.

Senin için hazırladığımız haberler