Marcao ile Kerem Aktürkoğlu cezalı duruma düştü

Ali Bozkurt
25.12.2021 - 19:32 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 19:36

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, FT Antalyaspor’u ağırladı. Karşılaşmada sarı kart gören Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, Giresunspor maçında cezalı duruma düştü.

Marcao ile Kerem Aktürkoğlu cezalı duruma düştü

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, FT Antalyaspor’u ağırladı. Müsabaka sarı-kırmızılı ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmada sarı kart gören Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, cezalı duruma düştü.

Galatasaray’da Antalyaspor maçında sarı kart gören Marcao ile Kerem Aktürkoğlu cezalı duruma düştü. İki futbolcu GZT Giresunspor maçında görev alamayacak.

Galatasaray'da 4 eksik olacak

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray’da bu mücadele öncesinde DeAndre Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson, Marcao ve Berkan Kutlu sarı kart ceza sınırında bulunuyordu. Sarı-kırmızılılarda Marcao 49. dakikada, Kerem de 78. dakikada gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü.


İki futbolcu ligin ikinci yarısının ilk maçı olan GZT Giresunspor müsabakasında görev alamayacak.Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olan Feghouli ve Mostafa Mohamed, Giresunspor'a karşı forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler