Marcao kavgadan sonra konuştu: Bedelini ben ödemeliyim

17.08.2021 - 19:17 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 22:32

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao Teixeira, Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı arbededen sonra kameraların karşısına geçti. İşte detaylar...

Marcao kavgadan sonra konuştu: Bedelini ben ödemeliyim

AJANSSPOR - HABER

 

Türkiye Süper Ligi'nin yeni sezonuna Marcao ile Kerem Aktürkoğlu'nun kavgası damga vurdu. Dünya genelinde manşete taşınan bu olayın ardından, kavganın başaktörü Marcao kameraların karşısına geçip açıklamalarda bulundu. Sorumluluk üstlenmeye hazır olduğunu belirten Brezilyalı, olaylardan ötürü Kerem'in anne ve babasından özür diledi. İşte, Marcao Teixeira'nın açıklamaları...

İlgini Çekebilir
İnanılmaz olay: Marcao, Kerem'i sahada dövdü
Habere Git

Marcao: "Çok ağrıma gidiyor..."

Marcao Teixeira'nın Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı kavgadan sonra yaptığı açıklamalar şu şekilde:

 

Herkese merhaba. Dün akşam maçta yaşanan ve beni inanılmaz üzen talihsiz olayla ilgili bir açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve belki de bu yüzden beni affetmeyecek Galatasaraylılar olacağını biliyorum. Biliyorum diyorum çünkü bu kulübün taraftarını yakından tanıyorum. Dolayısıyla asıl acısını çektiğim, kırmızı kart; maç oynamama, idari ve maddi cezalardan çok, bugüne dek aşkla hizmet verdiğim camiada, yönetilmesi zor bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu çok ağrıma gidiyor çünkü.

"Öfkeme yenik düştüm..."

Ben Galatasaray’a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda bir gençtim. Eğer beni sahiplenip, bana emek vermeseydiniz kaybedebilirdim. Buna izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor. Futbolun mahremiyeti içinde pek çok şey yaşanır ve çoğunu içimizde çözeriz. Maalesef dün böyle olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme yenik düştüm. İyi bir örnek oluşturamadım. Ailesi için yaşayan bir evlat olarak öncelikle Kerem’in anne ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum. Kardeşim Kerem’den de özür diliyorum davranışımdan ötürü.

"Çok özür diliyorum..."

Bana güvenen, bana yatırım yapan, beni geliştiren ve destekleyen başta Fatih Terim hocamdan, camiamızdan ve başkanımızdan çok özür diliyorum. Benden vazgeçmenizi, beni artık istemiyor olmanızı anlayabilirim. Hakkımda gelecek tüm kararlara saygı duyuyorum. Ancak, sizden bir isteğim var. Bu konunun bedelini ben ödemeliyim. Eşim ve çocuklarım değil. Lütfen onları daha fazla acıtmayın. Çünkü onlar da bunu hak etmiyor. Hepinizden ve Kerem’den çok özür diliyorum.

"Affetmek erdemliktir, yüceliktir"

Öte yandan Marcao'nun eşi Pan Teixeira da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.


Pan, "Affetmek erdemliktir, yüceliktir. İnşallah Galatasaray ailesi özürünü ve pişmanlığını kabul eder. Dileğim bu çünkü ailece iyi insanlarsınız ve Galatasaray'ı ve taraftarı çok sevdiğinizi biliyorum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler