Konyaspor Maçı Sonrası Galatasaraylı Marcao ve Boey Açıklama Yaptı

Akın Ungan
05.03.2022 - 21:18 | Son Güncellenme: 05.03.2022 - 21:26

Lig'de Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçı 2-0 kaybeden Sarı-Kırmızılılar'da Marcao ve Boey, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Konyaspor Maçı Sonrası Galatasaraylı Marcao ve Boey Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Konyaspor'a konuk oldu. Galatasaray, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Mücadelede Abdülkerim Bardakçı ile çarpışan ve kafasına dikiş atılan Marcao, maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Söyleyecek çok bir şey yok"

Marcao, "Söyleyecek çok bir şey yok. 3 gün sonra başka maçımız var. Şimdi dinlenmemiz gerekiyor. Çok pas hatası yaptık, ikili mücadeleleri kazanamadık. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Çok önemli bir takımı temsil ediyoruz. Çok çalışmamız gerekiyor. Bunu kendi aramızda halledeceğiz, çalışarak olacak." ifadelerini kullandı.

"Sorun sadece defanstan kaynaklanmıyor"

Boey ise maçın ardından, "Bu akşam Konya iyi oynadı. Biz gereğini yerine getiremedik ve onlar da kazandı. Sorun sadece defanstan kaynaklanmıyor. Her şeyi takım olarak yapıyoruz. Takım olarak da gol atıyoruz, sadece defans olarak odaklanmamak gerekiyor. Zor bir süreçte olacağız. İyi dinlenip, Barcelona maçında sahada en iyisini yapmak istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler