Marcao'ya yüzde yüz zam! Bonservisi de belli oldu...

09.10.2020 - 10:42 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 10:46

Galatasaray'da forma giyen Marcao ile ilgili plan ortaya çıktı. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Marcao'ya yüzde yüz zam yapılacak. Yönetim, Brezilyalı stoperin bonservisini belirledi. Galatasaray'ın Marca planı...

Marcao'ya yüzde yüz zam! Bonservisi de belli oldu...

Galatasaray’da ortaya koyduğu başarılı performansın ardından adı başta Roma olmak üzere transferde Avrupa takımlarıyla anılan Marcao ile ilgili karar verildi. Marcao’nun sözleşmesi uzatılacak mı? Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi nasıl düzenlenecek? Ne kadar zam yapılacak? Detaylar ve gelişmeler haberde…

Galatasaray, Marcao için harekete geçti

Skorer’de yer alan habere göre; Galatasaray, Marcao için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki Brezilyalı stoperin iki sene sonra serbest kalacağını planlayarak adımlarını atacak. Buna göre 1.5 sezon önce Portekiz ekibi Chaves’ten 4 milyon Euro bonservisle alınan Marcao’nun potansiyeli yönetimin şimdiden kolları sıvamasına yol açtı.

Marcao’nun sözleşmesi uzatılacak

Sarı-kırmızılılar, Marcao’nun kontratını revize etme kararı aldı. Yapılan plana göre takımda en az kazanan isimlerden biri olan yetenekli futbolcunun sözleşme süresi uzatılacak.

Galatasaray’dan Marcao’ya yüzde 100 zam

Marcao'nun ücretine de zam yapılacak. Galatasaray ile sözleşmesi 2022’de bitecek olan Marcao’ya yüzde 100 zam yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Marcao, Galatasaray’da ne kadar kazanacak?

Brezilyalı futbolcu zamsız sözleşmesine göre bu yıl 850 bin Euro, gelecek yıl da 900 bin Euro alacaktı. 2025’e uzatılacak sözleşme ile beraber Marcao’nun ücreti 2 milyon Euro seviyesine çekilecek.

Marcao’nun bonservisi için planlanan rakam 30 milyon Euro

Galatasaray böylece Marcao pazarlıklarında elini bir hayli güçlendirecek. Sarı-kırmızılıların yükselen formu ile dikkat çeken Brezilyalı futbolcunun sözleşmesine 30 milyon Euro’luk çıkış maddesi de koymaya hazırlandığı belirtildi.

Brezilya Milli Takımı’na giderse piyasa değeri artacak

Geriden oyun kurma özelliğinin yanı sıra, mücadelesi ve hırsı ile dikkat çeken Marcao’nun Brezilya Milli Takımı’na seçilmesi durumunda piyasasının daha da artacağı öngörülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler