Marcelinho doktor kararıyla bıraktı!

06.03.2018 - 12:41 | Son Güncellenme: 06.03.2018 - 12:41

Brezilyalı futbolcu inme nedeniyle hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikeyi atlattı. Doktorlar, Treze takımında top koşturmaya devam eden 42 yaşındaki oyuncu için futboldan men kararı aldı.

Trabzonspor’un eski futbolcusu Marcelinho sonunda futbolu bıraktı ancak kendi isteğiyle değil. Ülkesinin Treze takımında aktif futbolculuk hayatını sürdüren 42 yaşındaki futbolcuya inme indi.

Beyindeki kan dolaşımıyla ilgili yaşanan ciddi problemin ardından Marcelinho hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki çabaların ardından oyuncu hayati tehlikeyi atlattı. Bir süre gözlem altında tutulmasına karar verilen futbolcuyla ilgili doktorlar başka bir karar daha verdi.

Felç kalma riski vardı 

Vücudunun bir bölümünün felç kalma riskini atlattığı belirtilen Brezilyalı oyuncuya futbol yasağı kondu. Sağlık durumunun elverişli olmaması nedeniyle karar alan doktorlar, kendisinin bundan böyle futbol sahalarından uzak durmasına hükmetti.

Jübile yaptı ama bırakmadı 

Yıldız isim ile ilgili gelişmeler ülkesi Brezilya’da olduğu kadar Avrupa’da yankı yarattı. Özellikle uzun yıllar formasını başarıyla giydiği Hertha Berlin Kulübü gelişmeleri yakından takip etti. Marcelinho geçen yıl Berlin Olimpiyat Stadı’nda sembolik bir jübile maçı düzenlese de, aktif futbolculuğa devam etmişti.  (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler