Marcelo isyanı

05.02.2017 - 16:34 | Son Güncellenme: 05.02.2017 - 16:34


Hakem Bülent Yıldırım’ın, kaleci Harun’un dizine tabanıyla basan Marcelo’ya kırmızı kart çıkarmaması Bursasporlu oyuncuları kızdırdı. Beşiktaş lehine verilen penaltılar da tartışma yarattı.

Karşılaşmada ilk yarı bitmek üzereyken topa sahip olan Bursaspor kalecisi Harun Tekin’in sol dizine tabanıyla çok sert bir müdahalede bulunan Beşiktaş’ın Brezilyalı stoperi Marcelo Guedes ortalığı karıştırdı.

Marcelo bu sezon ligde dördüncü kez sarı kart görerek Kasımpaşa deplasmanında cezalı duruma düştü ancak hakem Bülent Yıldırım’ın bu pozisyonda kırmızı kartını kullanmaması yeşil-beyazlı oyuncuları adeta çileden çıkardı. Hakem Yıldırım, Bursasporlu oyuncular ile Marcelo arasında yaşanan büyük gerilimin sonunda kaleci Harun’a da sarı kart gösterdi.

Hakem Bülent Yıldırım’ın, Beşiktaş lehine çaldığı penaltı düdükleri de tartışma yarattı. Gökhan Gönül 53. dakikada Joshua’nın müdahalesiyle yerde kalırken, Yıldırım penaltıyı işaretledi. Bursasporlu oyuncular bu kararın ardından Yıldırım’a uzun süre itiraz etti.

Maçın 65. dakikasında ise Oğuzhan, Merter’in hamlesiyle kendini yerde buldu. Hakem Yıldırım bu pozisyonda da tereddüt etmeden penaltıyı gösterirken bir kez daha yeşil-beyazlı oyuncuların tepkisiyle karşılaştı.

Senin için hazırladığımız haberler