Marcelo'da ayrılık rüzgarı!

12.06.2017 - 07:59 | Son Güncellenme: 12.06.2017 - 07:59

Kara Kartal’da bu sezon ortaya koyduğu başarılı görüntüyle dikkat çeken Marcelo Guedes, Fransa Lig 1 ekibi Lyon’u peşine takmıştı. İstikrarlı futboluna ek olarak etkili performansıyla göz dolduran 30 yaşındaki savunmacı için Fransa ekibi, 4 milyon Euro’dan (16 milyon TL) başladığı tekliflerinde son olarak rakamı 7 milyon Euro’ya (28 milyon TL) yükseltmişti.

Konuyla ilgili olarak önceki gün yaptığı açıklamada, “Marcelo için kulübe ulaşan teklifler, değerlendirebileceğimiz boyuta ulaştı. Biz kendisinden memnunuz. Ama gitmek isterse oturur konuşuruz” ifadelerini kullanan Başkan Fikret Orman’a, Sambacı’nın cephesinden cevap gecikmedi.

2 milyon Euro’ya alınmıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nde tatilde bulunan Marcelo’nun, geleceğiyle ilgili olarak menajeriyle yaptığı görüşmede, “Kulüpler anlaşırsa benim açımdan bir sorun olmaz. Eğer Beşiktaş, transferimden gelir elde edecekse bu beni mutlu eder” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon Hannover’dan 2 milyon Euro (8 milyon TL) karşılığında Marcelo’nun bonservisini almıştı.(Fanatik)

 

Senin için hazırladığımız haberler