Mardin'de katliam gibi feci kaza! Ölü ve çok sayı da yaralı var

20.08.2022 - 20:49 | Son Güncellenme: 20.08.2022 - 20:59

Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın yapmış olduğu kaza sonrası yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Çok sayıda yaralı ve ölü var. İşte detaylar...

Mardin'de katliam gibi feci kaza! Ölü ve çok sayı da yaralı var

AJANSSPOR HABER

Gaziantep - Nizip otoyolunda olan kazadan sonra bu sefer ise Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın yapmış olduğu kaza sonrası yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan TIR önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Kazazedelere yardım görevliler ile çevrede toplanan yurttaşlara da arkadan gelen başka bir TIR çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Çevredeki yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kaza anına ilişkin petrol ofisinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir tırın kazaya müdahale eden kalabalığın içerisine daldığı görülüyor.

Süleyman Soylu'dan açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kazayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Bakan Soylu, şunları söyledi: Maalesef bugün trafik kazaları açısından boğazımızın düğümlendiği gün oldu. Mardin Derik'te aynı yerde üst üste 2 tır kazası yaşandı. Tüm ekiplerimiz seferber. İlk belirlemelere göre 10 can kaybımız var. Yaralılarımız hastanelere taşınıyor. Geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin.

Senin için hazırladığımız haberler