"Mario Balotelli'ye ceza verilemez"

Salim Manav
24.09.2021 - 14:08 | Son Güncellenme: 24.09.2021 - 16:34

Süper Lig'de Beşiktaş-Adana Demirspor maçında Sergen Yalçın'la Mario Balotelli arasında yaşanan olaylar gündemi sarstı. Balotelli PFDK'ya sevk edilmedi. İşte detaylar...

"Mario Balotelli'ye ceza verilemez"

AJANSSPOR-

Süper Lig'de Beşiktaş - Adana Demirspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle her iki takım da PFDK'ya sevk edildi. Kulüp halinde PFDK'ya sevk edilen Adana temsilcisinde Mario Balotelli bireysel olarak PFDK'ya sevk edilmedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Ömer Faruk Ünal, Beşiktaş-Adana Demirspor maçında Sergen Yalçın'la Mario Balotelli arasında yaşananları yorumladı. 

Balotelli, PFDK'ya neden sevk edilmedi?

Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ömer Faruk Ünal, "PFDK'ya sevkler belli bir rapor doğrultusunda olur. Karşılaşmada; temsilci, gözlemci ve hakem raporunun olması ya da herhangi bir delil olması lazım. Raporda olmayan bir şey için oyuncuyu ya da teknik adamı PFDK'ya sevk edemezsiniz. Bir seyirci cep telefonu ile görüntü çekmiş fakat bu bir delil olamaz, delil olabilmesi için raporda da geçmesi lazım. Balotelli sarı kart gördü, kırmızı kartlık bir durum olsa Rosier gibi daha sonra görebilirdi." dedi ve ekledi: 

'Balotelli çok zeki ve işi biliyor'

"Balotelli'nin sosyal medyadaki paylaşımı sevki gerektirecek bir durum değil. Balotelli çok zeki işi biliyor; sosyal medyadaki paylaşımında hiçbir isim geçmiyor. Bu sebepten dolayı PFDK'ya sevki mümkün olmaz."

Senin için hazırladığımız haberler