Samsunspor T.D Markus Gisdol: Bahanelere sığınan biri değilim

11.01.2024 - 22:55 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 23:04

Süper Lig'de Yılport Samsunspor'un Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından önemli açıklamalar geldi.

Samsunspor T.D Markus Gisdol: Bahanelere sığınan biri değilim

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Yılport Samsunspor deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda deplasman ekibi cephesinden önemli açıklamalar geldi.

"Gol çok geç geldi"

Maçın değerlendirmesini yapan Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol "İlk yarı bittikten sonra soyunma odasında 'Eğer bu şekilde oynamaya devam ederseniz gol atamayız. Daha cesur olmalıyız' dedim. İlk yarıda duran toplardan 2 gol yedik. İkinci yarı geri gelmeye çalıştık ama olmadı. Hoca olarak bahane üreten biri değilim. Bahaneleri seven yapım yok. Takımdaki oyuncular belli. Onlara güvenmeliyiz. Bu sonucun sebebi 1-2 oyuncunun eksikliği değil. İlk yarı iyi oynamadık, ikinci yarı biraz daha iyi oynadık. Gol çok geç geldi" dedi.

"Beraberliği yakalamaya çalıştık"

Samsunspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ismael Bennacer "İlk yarıda iyi oynamadık, çok pozisyona giremedik. İkinci yarı çok daha iyi oynadık. Reaksiyon verip beraberliği yakalamaya çalıştık. Yapmamız gereken önümüzdeki maça odaklanmak" dedi.

"Taraftarımıza teşekkür ediyoruz"

Samsunspor'un başarılı savunmacısı Alim Öztürk maç sonunda "Bizim için burası zor bir deplasman. En azından 1 puanla dönmek istiyorduk. İlk yarı iyi geçmedi. Devrede konuştuk. Reaksiyon verdik. İkinci yarıda bir pozisyon vardı, onu atsak farklı olabilirdi. Yapamadık. Son dakikalarda gol bulduk. Gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler