Markus Gisdol: "Çok geriye çekildik"

21.01.2024 - 18:51 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 18:56

Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe'nin, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası teknik direktör Markus Gisdol açıklama yaptı.

Markus Gisdol: "Çok geriye çekildik"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe'nin, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Karadeniz temsilcisinde teknik direktör Markus Gisdol ve futbolculardan Ercan Kara ile Okan Kocuk açıklamalarda bulundu.

"İlk 45 dakikadaki performanstan ötürü mutlu değilim"

Gisdol, "İlk 45 dakikadaki performanstan ötürü mutlu değilim. Çok geriye çekildik. Bu da performansımızı etkiledi. Bu beni mutlu etmedi. Açıkçası ilk yarı bittikten sonra oyuncularımla konuştum. 

"Sonuç olarak 1 puanı aldığımız için mutluyuz"

Daha iyi reaksiyon vermemiz gerektiğini, daha baskılı oynamamız gerektiğini söyledim. Yapmak istediklerimizi yapınca sonuç verdi. Son 10 dakika panik olduk. Çünkü Fenerbahçe çok baskılı oynadı. Sonuç olarak 1 puanı aldığımız için mutluyuz" dedi.

Ercan Kara: "Her puan çok önemli"

Ercan Kara, "Bence çok iyi mücadele ettik. Buradan 1 puanla ayrılmak kolay değil. Elimizden ne geliyorsa verdik. 1 puan burada çok önemli. Her puan çok önemli. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Okan Kocuk: "1 puan için mutluyuz"

Okan Kocuk, "Burada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Erken bir gol yedik. Golden sonra oyunu tutmayı başardık. Burada gerçekten puan ya da puanlar almak çok zor. Fenerbahçe çok baskılı oynuyor. 1 puan için mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda seri galibiyetler istiyoruz. Futbolun içinde bunlar var. Gerektiği zaman onlar da yapıyor. Başka rakipler de yapıyor. Futbolun doğasında olan şeyler" dedi.

Emre Kılınç: "Çok zor bir maçtı"

Emre Kılınç ise, "Çok zor bir maçtı. Ligin zirvesindeki rakibe karşı puanla ayrılmak çok önemliydi. İnanılmaz mücadele sarf ettik. 1 puanı hak etmiştik en azından. Bu puanda payım olduğu için çok mutluyum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler