Markus Gisdol, Trabzonspor galibiyetinin sırrını açıkladı

Orhan Gülek
04.05.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 22:59

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Maç sonu Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.

Markus Gisdol, Trabzonspor galibiyetinin sırrını açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasındaki Karadeniz derbisinde Samsunspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Samsunspor, dolu tribünler önünde oynadığı karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Maç sonu Samsunspo Teknik Direktörü Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.

"Kontratakla çıkmalarına da müsaade etmedik"

Rakibe çok alan bırakmadıklarını ifade eden Markus Gisdol,  "Şimdi herkes bu takımı neden çok sevdiğimi daha iyi anlıyordur eminim. İnanılmaz bir ilk yarı çıkardık. Çok iyi bir performans gösterdik. Rakibimize nefes aldırmak. Kontratakla çıkmalarına da müsaade etmedik. İkinci yarı biraz daha defansif oynamış olabiliriz ama bunu da çok iyi yaptık. Takımımın çok iyi performans gösterdiğini düşünüyorum." dedi.

"Onlar bizim on ikinci adamımız"

Taraftar desteği hakkında ise Gisdol, "Önümüzdeki üç maçla ilgili yorum yapmanın biraz zor olduğunu düşünüyorum. Şimdi aldığımız galibiyeti kutlamamız gerekiyor. Önemli bir galibiyet aldık çünkü. Bugün inanılmaz bir atmosfer vardı. Taraftarımız inanılmazdı. Takımlarını çok seviyorlar. Onlar bizim on ikinci adamımız. Bize bugün vermiş oldukları destekle büyük yardımda bulundular. Desteklerinden ötürü onlara teşekkür etmek istiyorum."  dedi.

Senin için hazırladığımız haberler