Marlon: "İkinci yarı rakipten daha iyi oynarken golü yedik"

08.03.2021 - 18:38 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 18:42

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un futbolcuları Marlon ve Edgar le değerlendirmelerde bulundu

Marlon: "İkinci yarı rakipten daha iyi oynarken golü yedik"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçında Trabzonspor sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, Alanyaspor'a 3-1 yenildi.

 

 

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Marlon Rodrigues Xavier ile Portekizli futbolcu Edgar Ié açıklamalarda bulundu.

Marlon: "Ligde önümüzde çok maç var"

23 yaşındaki futbolcu Marlon "İlk yarı aslında dengede giden bir oyun vardı. 2. yarı rakipten daha iyi oynarken golü yedik. Alanyaspor'un diğer takımlara göre farklı bir takım olduğunu biliyorduk. Merkezi kapatıp, kenardan etkili olmak istedik. Ama ligde önümüzde çok maç var. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. 1 maçla da ligin bitmediğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Edgar Ié: "Bugün kazanmak isterdik"

Öte yandan Trabzonspor'un Gine-Bissau asıllı Portekizli futbolcusu Edgar Ié ise şöyle konuştu:

 "Bugün zor bir maç olacağını biliyorduk. Tek hedefimiz kazanmaktı. Bu tür yol kazaları olabilir. Her maç zor. Bugün kazanmak isterdik. Kafamızı kaldırıp çalışmaya devam edeceğiz. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler