"Massimiliano Allegri kariyer planlamasını çoktan yaptı!"

30.05.2020 - 16:55 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 17:00

"Massimiliano Allegri kariyer planlamasını çoktan yaptı!"

İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari'nin başkanı Tommaso Giulini, Sky Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Takımının başına Massimiliano Allegri'yi getirmek için uğraştığını söyleyen başkan, deneyimli teknik adamın kariyer planlaması nedeniyle bu isteğinin gerçekleşmediğini açıkladı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"İmkansız olduğunu bile bile..."

SKY Sports'a konuşan Cagliari başkanı Tommaso Giulini: "Ocak ayının sonunda Massimiliano Allegri ile bir görüşme gerçekleştirdim. Amacım onu takımımızın başına getirmekti. Bunun imkansız olduğunu bile bile onunla görüşmek istedim. Çünkü kendisi harika bir teknik direktör ve Juventus'tan ayrıldığından beri hiçbir kulüp ile çalışmadı. Futbolu özlediğini düşündüğüm için şansımı denemek istedim"

"Yurt dışında çalışmak istiyor"

"Kendisinden kulübümüzün 100. yılında takımın başına geçmesini istedim. Ona projelerimizi de anlatınca, açıkcası teklifimden etkilendiğini hissettim. Ancak bana olumlu bir cevap vermedi. Çünkü kariyer planlamasını çoktan yapmıştı. Massimiliano, bir sonraki kulüp macerasının İtalya'da olmayacağını söyledi. Yurt dışında bir kulüpte çalışmak istediğini açık bir şekilde belli etti. Herhangi bir kulüp adı vermezken, yalnızca yurt dışında çalışmak istediğini ifade etti"

Senin için hazırladığımız haberler