MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya, Furkan Yalçın'ı neden kovdu?

06.08.2020 - 17:29 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 17:35

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya Furkan Yalçın'ı neden kovdu? 2020'de Masterchef Türkiye final turu heyecanı devam ediyor. Mehmet Şef pişmemiş yemeği getiren ve sunan yarışmacı Furkan'ı kovdu. Bununla birlikte Furkan sosyal medyada gündem olmaya başladı. Bazı kullanıcılar Furkan neden kovuldu, açıklama yaptı mı gibi araştırmalar yaparken bazı kesimler ise Furkan Yalçın kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar yapıyor. Furkan Yalçın hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya, Furkan Yalçın'ı neden kovdu?

2020 Masterchef'te final turu heyecanı devam ediyor. Son 16 isme kalmak isteyen yarışmacılar yemeklerini hazırlarken stüdyoda ilginç anlar yaşandı. Mehmet Şef, yarışmacı Furkan Yalçın'ı yarışmadan kovdu ve stüdyoyu terk etmesini istedi. 

Furkan, şeflerin önüne pişmemiş bir tart getirdi. Mehmet Yalçınkaya ise yarışmacıdan aldığı 'Ekipman sıkıntısı' yanıtıyla çılgına döndü. 

Orman Meyveli Tart yapan yarışmacılar arasında yemeğe tadım geldiğinde yarışmacılardan Furkan’ın önüne giden şefler, karşılarında pişmemiş bir ürünle karşılaştı. Mehmet Şef, bu ürünün neden böyle olduğunu sorunca Furkan, mazereti ekipmanlara bağladı. Bu sırada gerilen Mehmet Şef, yarışmacıyı stüdyodan kovdu.

Mehmet Şef "Burada onca yarışmacı var. Ama sadece sana mı ekipman sıkıntısı var? Her defasında ayrı bir şey bahane buluyorsun. Dışarı çık. Hemen dışarı çık" sözleriyle yarışmacıyı stüdyodan kovdu.

İŞTE O ANLAR!

Senin için hazırladığımız haberler