Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesi Trabzonspor maçında
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
İstanbul Kadıköy'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesi, Kasımpaşa - Trabzonspor maçına geldi.

Son 5 Haber

2026 Milletler Ligi'nin üçüncüsü belli oldu

Çorum FK'den transferde bir bomba daha! Uruguaylı golcü ile görüşmeler başladı

Galatasaray'ın "Singo giderse" planı: 23 yaşındaki Mattia Zanotti

Çorum FK'dan dikkat çeken kontenjan hamlesi: Anlaşmaya varıldı!

Türkiye - Brezilya voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle linki
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Geçtiğimiz günlerde Kadıköy bit pazarında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesi, oğullarının anısını yaşatmak ve adalet mücadelesine dikkat çekmek amacıyla Kasımpaşa-Trabzonspor maçına katıldı.
Minguzzi ailesi, Kasımpaşa Receppe Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada kendilerine destek olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar'ın oğlu olan Mattia Ahmet Minguzzi, 24 Ocak 2025'te Kadıköy Salı Pazarı'nda kaykay malzemeleri almak isterken çıkan tartışma sonucu B.B. tarafından beş yerinden bıçaklanmış, U.B. tarafından da yerde tekmelenmişti.
Olayın ardından hastaneye kaldırılan Minguzzi, 14 gün süren yaşam mücadelesinin ardından 8 Şubat'ta hayatını kaybetmişti.

Adı tribünde yaşatılacak
Trabzonspor kulübü ve bordo mavili camia, vahşi şekilde öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi'nin hatırasına ve ailesine sahip çıktı. Kulüpten Ahmet Minguzzi için sürekli paylaşımlar yapılırkan, Papara Park’ta yer alan "Fırtına" tribününün ismi, "Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü" olarak değiştirildi.
Kasımpaşa maçında takımlarını desteklemek için stadyuma gelen Trabzonspor taraftarları da maç öncesinde Mattia Ahmet Minguzzi icin tezahürat yaptı.