Mavi Serum kullananların yorumu ve zararları | faydaları neler?

12.10.2020 - 22:13 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 22:14

Reklamlarda çıkan Mavi Serum hakkında araştırmalar yapan vatandaşlar ne işe yaradığını, saç çıkartıp çıkartmadığını araştırmaya başladılar. Peki kullananların yorumu nasıl, zararları var mı, yan etkileri ne kadar, ne kadar süre içinde saç çıkarır, geri dökülür mü, kaç ay kullanmak lazım, fiyatı ne kadar, nerede satılıyor, doktor önerisi var mı, eczanelerde satılıyor mu? İşte tüm detaylar...

Mavi Serum kullananların yorumu ve zararları | faydaları neler?

Reklamlarda çıkan Mavi Serum hakkında araştırmalar yapan vatandaşlar ne işe yaradığını, saç çıkartıp çıkartmadığını araştırmaya başladılar. Peki kullananların yorumu nasıl? İşte tüm detaylar...

Mavi serum nedir?

Sizi 13 yıl öncesine götüreceğiz. İsveç ‘in Uppsala şehrinde bulunan laboratuvarında bir deney esnasında saçları alev alan Prof. Sven, uzun süre saçsız kalarak psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Saç ekimi yaptırmak istese de, yeterli donör olmadığı için bu nakli sağlayamadı. Uzunca bir süre saç problemi yaşan Sven, bir süre sonra fareler üzerinde yaptığı bir deneyde, farelerde aşırı kıllanma olduğunu fark etti. Yapmış olduğu karışımdan emin olmak için bir şempaze üzerinde denemeye devam etti.

Yaklaşık 3 ay sonra ki gözleminde, denek olarak kullanmış olduğu şempazenin başının üzerinde ki kılların 2 kat arttığını tespit etti. Bir umut kendi için kullandı fakat sonuç alamadı. Bu deneyler ardı arkasına devam etti ve insan dna’sına uygun olacak şekilde formülü güçlendirdi. İlk 6 ay da saç köklerinin yeniden gelmeye başladığını fark ettiği an da her şey değişmeye başlamıştı. (steemit)

İçinde neler var?

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Keratin, Caffeine, Phenoxyethanol, Chamomille Recutita Flower Extract, Caprylyl Glycol, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Echinacea Purpurea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate,Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Calcium Pantothenate, Allantoin, Linoleic Acid, Biotin, CI 42090.

Keratin: Saçların beslenmesine, onarılmasına ve güçlenmesine yardımcıdır. Bunun yanında saçların parlak gözükmesine destek olan keratin bakımı saçları nemlendirir ve pürüzsüzlük kazandırılmasına yardımcı olur.

Atkuyruğu bitkisi ekstraktı: Atkuyruğunda bulunan silika saç dökülmesinin yavaşlamasını ve yeni saç köklerinin büyümesini teşvik eder. Bu kan dolaşımını artırır, saç köklerini besler ve saç uzamasına yardımcı olur. Atkuyruğu bitkisinde bulunan amino asitler ve fitosteroller kafa derisi üzerinde yağ birikiminin azaltılmasına destek olurken saç köklerinin güçlendirilmesine katkıda bulunur.

Organik Beyaz Acı Bakla: Bitkisel Beyaz Acı Bakla tohumlarındaki zengin protein dolu özlerle zenginleştirilen saç oluşumunu destekler ve dökülmeyi engellemeye yardım eder

Çentiyan Kökü Özü: Saç diplerinin nefes almasına katkı sağlayan, saç dökülmelerini hızlandıran sebum salgısının azaltılmasına yardımcı olur.

Nasıl kullanılır?

BLUE HAIR SERUM saç diplerine friksiyon (kafa derisi ovalayarak masaj) yapılarak uygulanır. Günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir. İçeriğindeki herhangi bir maddeye karşı hassasiyeti olan kişiler tarafından kullanılmaması tavsiye edilir. Haricen kullanılır, ilaç değildir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde 25°C'nin altında oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir.

Senin için hazırladığımız haberler