Max Kruse için açıklama geldi! Kadroda yok...

11.09.2020 - 13:35 | Son Güncellenme: 11.09.2020 - 13:42

Alman futbolcu Max Kruse, yeni takımı Union Berlin'in kupada Karlsruher ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı. Kruse neden kadroda yok? Teknik direktörü Urs Fischer ne dedi?

Max Kruse için açıklama geldi! Kadroda yok...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Fenerbahçe’den davalık olarak ayrılan Alman futbolcu Max Kruse, kariyerine Bundesliga ekibi Union Berlin’de devam ediyor. Berlin ekibi, Almanya Kupası’nda Karlsruher ile karşılaşacak. Peki, Max Kruse bu maçta oynayabilecek mi? İşte son gelişmeler…

Kruse, kupa maçı kadrosuna alınmadı

Union Berlin ekibi Almanya Kupası’nda Karlsuher ile oynayacağı maçı beklemeye geçti. Berlin ekibi hücum hattındaki problemi henüz çözemedi. Bu problemler arasında Max Kruse’nin durumu da söz konusu.

“Kruse hazır değil, daha yolu var”

Max Kruse ile ilgili açıklama Union Berlin ekibinin teknik patronu Urs Fischer’den geldi. Fischer, ”Max Kruse takımla birlikte çalıştı. Ancak; halen hazır değil. Fakat; Kruse çok çalışarak doğru yolda. Bu yol daha bitmedi” ifadelerini kullandı.

Lisansında bir problem yok

Alman futbolcunun futbol oynamasında herhangi bir engel görünmüyor. Union Berlin, FIFA’dan ismi açıklanmayan bir yetkilinin ifade ettiği gibi eksik olan bazı evrakları tamamladı. 32 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından lisansının çıktığını "Lisansım çıktı, hadi başlayalım” ifadeleriyle duyurmuştu.

Fenerbahçe’nin Kruse’ye açtığı dava

Kruse, Fenerbahçe’de kaç gol attı?

Max Kruse, Fenerbahçe’de geçen sezon 23 maçta 1873 dakika süre almış ve 7 gol 7 asistlik performans sergilemişti. Kruse, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamış ve sözleşmesi bitmeden takımdan ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler