"Mbaye Diagne 15 milyon Euro"

28.11.2020 - 21:31 | Son Güncellenme: 28.11.2020 - 21:35

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Rizespor'u deplasmanda 4-0 yendikleri maç sonrası Mbaye Diagne hakkında açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Mbaye Diagne 15 milyon Euro" dedi. Detaylar haberimizde...

"Mbaye Diagne 15 milyon Euro"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 mağlup ettikleri maç sonrası konuştu.

"Çok iyi çalışıyoruz, çok iyi hazırlanıyoruz"

Doğup büyüdüğü şehirde güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Albayrak, "Rize'de, doğup büyüdüğüm şehirde bugün güzel bir gün oldu. 4-0 gibi net bir skorla İstanbul'a dönüyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarımız daha da güzel olacak. Falcao ve diğer sakat oyuncularımız da takıma geri döndüklerinde bambaşka bir Galatasaray olacak. Çok iyi çalışıyoruz, çok iyi hazırlanıyoruz. Florya'da nasıl bir çalışma olduğunu kimse bilemez kimse tahmin bile edemez. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Buradan Mustafa Cengiz başkanıma da selam yolluyorum" dedi. 

"Diagne bu saatten sonra 15 milyon Euro"

Maçta hat-trick yapan Mbaye Diagne'in bonservis bedelinin 15 milyon Euro olduğunu söyleyen Albayrak, "Diagne bu saatten sonra 15 milyon Euro artık. 15 milyon Euro veren alır Diagne'yi. İsteyenler de vardı şimdi fiyat arttırdık. İhtiyacımız vardı bu gollere. Diagne'nin de bu golleri atmasına ihtiyacımız vardı, Diagne için ihtiyacımız vardı Galatasaray için ihtiyacımız vardı, çok büyük bir yatırım yapmıştık onun için bir ihtiyacımız vardı. Şükürler olsun Allah'ıma bugün 3 tane gol attı. Yine kaçırdıkları da oldu onu da söylemeden edemiyeceğim" dedi. 

"Bu 3 puana ihtiyacımız vardı"

Herhangi bir sakatlık yaşamadıkları için mutlu olduklarını ifade eden Albayrak, "Ne biz de ne de Rizespor'da bir sakatlık olmadı, bu sevindirici. Bugün muhteşem oynadık. Son haftaların başarılı takımı Rizespor karşısında net bir bir skorla ayrıldık. Oyuncularımı ve Fatih hocama teşekkür ediyorum. Bu 3 puana ihtiyacımız vardı. 

"Çaykur Rizespor'un kalecisi de muhteşemdi"

Düşünebiliyor musunuz Muslera yok yedeği Okan da yok. Sağ bek sakat sol bek sakat. Luyindama sakat stoper sakat. Bazı oyuncularımız koronavirüsten dolayı yok. Arda yok Omar yok, Belhanda yok... Daha sayabileceğim birçok oyuncu yok. Hatta hoca sabah yazdı listeyi de verdi bana... 7 tane banko 11'de oynayan oyuncumuz yok. Hoca hiçbirine maruziyet etmedi. Geçen hafta Kayserispor maçında 7-8 tane gol kaçırdık. Bugün de aynı şekilde. Çaykur Rizespor'un kalecisi de muhteşemdi. Gökhan kardeşimizi tebrik ediyorum. Muhteşem goller çıkardı bugün. Türkiye'ye milli takıma yeni bir kaleci geliyor. 2 haftada biz yaklaşık 15 gol atardık. Ancak geçen hafta girmedi" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler