Medipol Başakşehir, Arda Turan transferini açıkladı!

13.01.2018 - 13:49 | Son Güncellenme: 13.01.2018 - 13:49

Başakşehir, Arda Turan transferini resmen açıkladı. 

Barcelona ile Medipol Başakşehir, Arda Turan için 2,5 yıllık kiralık (1,5 artı 1 yıl opsiyonlu) olarak anlaşmaya vardı. Arda Turan’ın Medipol Başakşehir için bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. 

Barcelona da açıkladı!

"FC Barcelona ve İstanbul Medipol Başakşehir kulüpleri Arda Turan'ın iki buçuk sezon kiralık olarak transferi konusunda anlaşmaya vardı. Bu süreçte FC Barcelona oyuncunun UEFA transfer dönemleri içerisinde başka bir takıma transferi hakkını saklı tutmakla birlikte performansa göre bonuslar alacak. İstanbul Medipol Başakşehir'in satın alma opsiyonu bulunuyor."

Arda'nın ücretini hangi takım karşılayacak?

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın başkan yardımcısı Jordi Mestre, Arda Turan'ın tüm maaşının Medipol Başakşehir tarafından ödeneceğini açıkladı.

İspanyol kulübünün başkan yardımcısı Mestre, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arda'yı bu sezondan kalan süre ve gelecek iki sezon için verdik. Türk kulübü tüm maaşı üstlenecek." dedi. 

2011-2012 sezonundan bu yana kariyerini İspanya'da sürdüren 30 yaşındaki Arda Turan, Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyecek.

Gümüşdağ sosyal medyadan açıkladı!

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Kulübünün resmi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

 ."@ArdaTuran bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir’in değil Türkiye’nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun.”

İşte o mesaj:

İşte Arda Turan için hazırlanan video:

Senin için hazırladığımız haberler