Medipol Başakşehir, ayrılığı resmen açıkladı

08.06.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 17:20

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekibi Başakşehir'de iç transferde flaş bir gelişme yaşandı! Başakşehir, Mehmet Topal ile yollarını ayırdı.

Medipol Başakşehir, ayrılığı resmen açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Medipol Başakşehir, sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal ile yolların ayrıldığını açıkladı. İstanbul ekibi, Mehmet Topal için teşekkür mesajı da paylaştı. 

Başakşehir'den Mehmet Topal'a veda mesajı

Turuncu-lacivertlilerin resmi sitesinden paylaşılan mesajda, "Turuncu-lacivertli formamız altında 2019 yılından bu yana özveriyle görev yapan ve hem sahadaki mücadelesi hem de saha dışındaki liderliğiyle kulübümüze önemli katkılarda bulunan Mehmet Topal’ın sözleşmesi sona ermiştir.

Türkiye’de üç farklı takımla şampiyonluk yaşayan ilk futbolcu olarak adını altın harflerle tarihe yazan; 2000, 2010 ve 2020’li yıllarda da Şampiyonlar Ligi’nde maça çıkan ilk ve tek Türk oyuncu olan Mehmet Topal, kulüp tarihindeki ilk şampiyonluğunda önemli pay sahibi olduğu Başakşehir ailesi için her zaman özel kalacaktır.

Türk futbolunun örümcek adamına kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Mehmet Topal'ın kariyeri

Çanakkale Dardanel altyapısında futbola başlayan 35 yaşındaki futbolcu Mehmet Topal, Galatasaray, Valencia ve Fenerbahçe'de forma giymesinin ardından 2019'da Medipol Başakşehir ile anlaşmıştı. 81 defa da A Milli Takım forması giyen Mehmet Topal Boz Baykuşlar'da toplam 64 maça çıkıp 3 gol 3 asist yaptı. Mehmet Topal, Başakşehir ile 2019-2020 sezonu sonunda Süper Lig şampiyonluğuna da ulaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler