Meğer 3 Ekim'de belliymiş!

25.10.2019 - 14:38 | Son Güncellenme: 25.10.2019 - 14:38

Meğer 3 Ekim'de belliymiş!

Galatasaray'da kötü gidişle birlikte en çok konuşulan konuların başında Radamel Falcao geliyor. 23 gündür takımla çalışmayan Kolombiyalı yıldızla ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. 

PSG maçında süre aldıktan sonra sırasıyla Gençlerbirliği, Sivasspor ve Real Madrid maçlarını kaçıran Falcao dün sahada özel bir çalışma yaptı. Fizyoterapist eşliğinde çalışan deneyimli ismin takımla idmana çıkmamasının beklenen bir gelişme olduğu aktarıldı. 

3 Ekim'de bildirmiş!

Hürriyet gazetesinin haberine göre Falcao'nun en 3 hafta oynayamayacağı daha 2 Ekim'de belliydi. PSG maçında aşil tendonunda ağrı hisseden yıldız oyuncu, ertesi gün kulüpten izin alarak Madrid'e gitti.

PSG maçında aşil tendonunda ağrı hisseden yıldız oyuncu, ertesi gün kulüpten izin alarak Madrid'e gitti. Burada yıllardır gittiği özel doktoruna uğrayan futbolcuya özel bir iğne yapıldı. Bu iğnenin ardından 3 hafta normal antrenmanlara çıkmayıp topa dokunmaması ve fizyoterapist eşliğinde özel olarak çalışması kendisine bildirildi. 

Ertesi gün İstanbul'a dönen Falcao bu durumu kulüp yetkililerine aktardı.

Falcao'nun bugünden itibaren takımla birlikte antrenmanlara başlaması bekleniyor. Eğer kendisini iyi hissederse Beşiktaş maçının kadrosunda yer alabilir.

Senin için hazırladığımız haberler