Mehmet Demirkol: Tosic'e 'Beşiktaş'tan git, takım bul' demişler!

07.12.2017 - 11:25 | Son Güncellenme: 07.12.2017 - 11:25

Mehmet Demirkol: Tosic'e 'Beşiktaş'tan git, takım bul' demişler!

NTV Spor'da Spor Servisi programında Leipzig-Beşiktaş maçını yorumlayan Mehmet Demirkol, Tolga Zengin ve Mitroviç ile ilgili ilginç ifadeler kullandı. Beşiktaş'ın muhtemel rakibi için de tahminlerde bulundu...  Programdan AJANSSPOR'un derledikleri şöyle:

Mehmet Demirkol: Eğer dünkü maçta kalede Tolga'nın yerine başka bir kaleci olsaydı Mitrovic'i bugün evine yollarlardı.

Mehmet Demirkol: Biz dünya kupası 3.'lüğünü kıskananlar çatlasın diye kutladık. Ya sen önce başarının mutluluğunu yaşa. O eleştiriler mi tarihe geçti, başarı mı? Konuşan konuşur, 10 yıl sonra Mehmet Demirkol'u kim hatırlayacak. Önemli olan senin başarın.

Mehmet Demirkol: Yüzde 28 ihtimalle mantık Chelsea diyor. Gönlüm Basel'de. Ama Juventus çıkacak gbi geliyor! Ya da Zicolu Fenerbahçe gibi Sevilla gelsin, sonra Chelsea gelsin...

Mehmet Demirkol: Real Madrid ve Bayern Münih gelmesin isterim. Bu arada Tolga'nın dün yaptığı 7 kurtarış aslında gol! Çok acayipti...

Mehmet Demirkol: Geçen sene Tosic ile yollar ayrılıyordu. Duyduğum kadarıyla söylenmiş de. Ama geldiği nokta ortada. Hırsı bitmemiş. Gençlerbirliği'nden aldığın yedek stoper senin vazgeçilmezin oldu.

Mehmet Demirkol: Basel gelmesin vazgeçtim. Dünyanın en güzel oynayan iki takımının olduğu gruptan çıktılar.

Mehmet Demirkol: Arda konusunda, Arda'nın bu cendereden artık çıkması lazım. Bir transfer olacak gibi. Londra'dan koyduğu resim mesaj mı? Oynaması lazım artık.

Senin için hazırladığımız haberler