Mehmet Demirkol'dan Euro 2024 yorumu: Türkiye...

Ali Bozkurt
17.06.2024 - 13:53 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 13:57

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, A Milli Takımı’mız hakkında konuştu. Demirkol, EURO 2024’te mücadele edecek milli takımın grup maçlarını değerlendirdi. Detaylar...

Mehmet Demirkol'dan Euro 2024 yorumu: Türkiye...

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi’nin Youtube programında yayınlanan programında A Milli Takımı değerlendirdi. EURO 2024’te F Grubu’nda yer alan Türkiye’nin olası kadro planlamalarını, Türkiye’nin gruptan çıkabilme ihtimali konusu hakkında konuştu. 

''Herkes Portekiz’in lider olacağını düşünüyor ama''

EURO 2024 Şampiyonası’nda bütün guruplarda 1.de olabilecek, 4.üncü de olabilecek tek takımın Türkiye olduğunu düşünen Demirkol,’’ Hemen hemen herkes sıralama yaparken Portekiz Lider çıkar arkasından ise Türkiye, Çekya, Gürcistan diye düşünür ama ben öyle düşünmüyorum. İnanıyorum ki Türkiye 1’inci, Portekiz 2’nci, Gürcistan 3’üncü ve Çekya 4’üncü olarak sıralanacak’’ dedi.

‘’Montella’ya soru sorabilseydim ilk soracağım şey…’’

EURO 2024 kadrosunda medyada takım içi kulüpçülük olmaması gerektiğini savunan Demirkol,’’ Montella’ya soru sorabiliyorsam ilk sorum şu olacak. Oyunculara sosyal medyayı kısıtlayıp kısıtlamadığını sormak istiyorum. Ben olsam tüm uygulamaları sildirirdim. Medya üzerinde o kadar kulüpçülük ve bölücülük yapılıyor ki oyuncuların bunlara inanmasından çekiniyorum’’ şeklinde belirtti.  

''Hiç şüphesiz hak etti ama''

Milli Takım kadrolarında sağlam bir omurga yapısına sahip olmasını belirten Demirkol,’’ Bu tip kadrolarda içeride güvenilir sağlam oyuncuya ihtiyaç var. İsmail Yüksek önde tek başına oynayacaksa çok güvenirim. Ama sağlık durumu ne bilmiyorum. Hakan Çalhanoğlu’na güvenmek istiyorum ama milli takım performansı bir yere kadar. Serie A en iyi orta sahası seçildi. Hiç şüphesiz hak etti ama milli takımda istediği performans olmuyor’’ diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler