Mehmet Demirkol'dan Milli Takım için flaş iddia: "Bazı oyuncular!..."

23.06.2024 - 14:49 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 15:17

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Portekiz'e 3-0 mağlup olan millilerimiz için Mehmet Demirkol'dan flaş iddia geldi. Demirkol, oyuncular arasında sorun olduğunu iddia etti. Detaylar...

Mehmet Demirkol'dan Milli Takım için flaş iddia: "Bazı oyuncular!..."

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin Portekiz’e 3-0 yenilerek  mağlubiyet almasının ardından Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yorumlarda bulundu. Demirkol, milli oyuncular arasında sorun olduğunu söyledi. İşte ortaya attığı o iddialar...

''Bir hissi var insanın işin içine girdikçe gelişir''

Milli takım hakkında konuşan Demirkol, ''Yani bilmediğim şey hakkında konuşmak istemiyorum spekülasyon yaratmak istemiyorum ama hani bir hissi var insanın işin içine girdikçe gelişir ve büyük ihtimalle o his doğrudur. '' dedi.

''Montella, Arda ile başlamak istemedi''

Tavırlar hakkında konuşan Demirkol, ''Hoca Arda ile bu maça başlamak istemedi zaten. Hatta belki Gürcistan maçına da başlayacaktı ama deneyim dedi. Çünkü arda ile ilgili hissi çok yetenekli ama bu seviyede olacak gibi değil gibi düşünüyor. Bunu açıklamıyor ama halinden tavrından ufak tefek söylediği şeylerden bunu anlıyoruz.'' dedi.

Demirkol'dan oyuncular hakkında flaş iddia

Bazı oyuncuların birbiri ile konuşmadığını dile getiren Demirkol, ''Bazı oyuncular konuşmuyor birbirleriyle. Özellikle aynı bölgede oynayan iki oyuncunun profesyonel anlamda profesyonel kontaklarını devam ettirmeleri lazım. Özel hayatları karışamaz sahadan çıkarız ayrılır gideriz yarın salonda tekrar konuşuruz futbol sahası da aslında aynen bu. Sen birbirinde hoşlanmıyor olabilirsin Ama sahanın içinde o kontağını kaybetmeyeceksin. İsim vermeyeceğim.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler