Mehmet Topal Kurtarma Ekiplerine Yardım Ediyor

İsa Kethüda
14.02.2023 - 09:46 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 10:09

Son olarak Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve futbolu bırakan Mehmet Topal, memleketi Malatya için yardıma koşan isimler arasında yer aldı.

Mehmet Topal Kurtarma Ekiplerine Yardım Ediyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 depremler birçok ilde olduğu gibi Malatya'da da büyük yıkıma sebebiyet verdi. Son olarak Beşiktaş forması giyen ve futbolu bırakan Mehmet Topal, memleketi Malatya için yardıma koşan isimler arasında yer aldı.

Mehmet Topal malzemeleri köylere ulaştırdı

Skorer'de yer alan habere göre; depremin 2. günü bölgeye ulaşan Mehmet Topal, 1 tır yardım malzemesi ve ambulans gönderdi. 

Eski milli futbolcu daha sonra her gün köyleri tek tek dolaşıp yakın illerden aldığı ihtiyaç malzemelerini köylülere ulaştırdı.

İlgini Çekebilir
Erdem Canpolat: "Cehennemden zamanında çıkmayı başardık"
Habere Git

Mehmet Topal geceleri de arama kurtarma ekiplerine yardım ediyor. Topal’ın enkaz çalışmalarına katıldığı ve hemen ardından kamyonetinde birkaç saat uykuyla dinlendiği belirtiliyor.

Futbolu bırakmıştı

Mehmet Topal geçen sezonun sonunda 36 yaşında aktif futbol yaşamını sonlandırmıştı. Son olarak geçen sezon Beşiktaş forması giyen Mehmet Topal, Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'de şampiyonluk kazanarak aynı ligde 3 farklı takımla şampiyon olan ilk ve tek Türk futbolcu olarak tarihe adını yazdırmıştı.

İlgini Çekebilir
Hentbol Milli Takımı Kaptanı Cemal Kütahya'dan acı haber
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler