Melisa Sözen Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Alya...

27.11.2020 - 11:45 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 11:49

Kırmızı Oda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. 13 bölümde Alya'nın hikayesi ile herkes şaşırmaya devam ederken dizinin sevilen isimlerinden Melisa Sözen son kez seyircilerle buluşacak. Dizinin sevilen ismi Melisa Sözen Kırmızı Oda'ya veda ediyor. TV8 izleyicileri ise Melisa Sözen, Kırmızı Oda'dan neden ayrılıyor ve başka bölümlerde ekrana gelecek mi diye araştırmalar yapmaya devam ediyor. Melisa Sözen, Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? Ayrıca Melisa Sözen kimdir ve kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

Melisa Sözen Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Alya...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi 13. yeni bölümüyle 27 Kasım Cuma akşamı TV8’de olacak. Diziye Melisa Sözen bu bölümde veda edecek. İşte ayrıntılar...

 

Dizide hikayesiyle herkesi derinden etkileyen Alya (Melisa Sözen) bu hafta son kez izleyici karşısına çıkıyor. Yaşadığı zor hayat nedeniyle büyük bir karanlığa gömülen ve Doktor Hanım'ın sevgisi sayesinde hayata dönmeye başlayan Alya, son terapiye yepyeni imajıyla gelecek.

Melisa Sözen Kimdir?

Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Melisa güncel olarak Türk sinema, dizi ve tiyatro oyunculuğu yapıyor. 6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı. 

2004/2005 yılları arasında yayınlanan, ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya'da Feriha rolünü canlandırmıştır. 2008 yılının yazında NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" isimli, çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu. 2009 yılında Casus Kızlar: Her Şey Nasıl Başladı? filminde Clover karakterini seslendirdi. Aynı sene içinde de çekimleri Mardin'de gerçekleştirilen Bir Bulut Olsam'da Narin Bulut karakterini canlandırmıştır. 2012/2013 yıllarında Şubat adlı dizide Yağmur ve Sabah karakterlerini canlandırmıştır. Ayrıca Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu adlı filminde Nihal karakterini canlandırmıştır. 2014/2015 sezonunda Çağ Çalışkur'un yönettiği, Craft Tiyatro'da sergilenen 'Kalp Düğümü' adlı oyunda rol aldı. 2015'te Beş Kardeş isimli dizide rol aldı.

Senin için hazırladığımız haberler