Ajansspor

Melo için yönetim baskıya dayanamadı!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Cimbom, sambacıya “Takım bul, git” diyordu. Ama geciken transferler ve oyuncuya olan sevgiye bağlı olarak artan taraftar baskısı durumu değiştirdi. Yönetim artık en az 1 yıl daha kalmasından yana. Ama Melo bonservisini bedavaya alıp İnter’e gitmenin peşinde.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Melo için yönetim baskıya dayanamadı!
Melo için yönetim baskıya dayanamadı!

Melo için yönetim baskıya dayanamadı!

Galatasaray, Felipe Melokonusundaki tavrında değişikliğe gitti. Yönetim daha önce Brezilyalı ön liberonun gitmesine sıcak bakıyordu ve teklif getirmesini bekliyordu.

Bu nedenle de kalan 1 yıllık sözleşmenin uzatılmasına soğuk bakıyordu. Ancak gelişen süreçteki yeni psikolojik şartlar durumu değiştirdi. Sarı-Kırmızılı yönetim artıkMelo'nun en az 1 yıl daha takımda kalmasını istiyor.

İSTERSE SERBEST KALABİLİR
Me­lo ko­nu­sun­da­ki bu ye­ni tu­tu­mun al­tın­da ise son dö­nem­de ar­tan ta­raf­tar bas­kı­sı­nın pa­yı bü­yük. Za­ten şu ana ka­dar bü­yük bir trans­fer ya­pıl­ma­dı­ğı ge­rek­çe­siy­le tep­ki gös­te­ren Sa­rı-Kır­mı­zı­lı fut­bol­se­ver­ler, yö­ne­ti­min Me­lo'nun gi­di­şi­ne sı­cak bak­ma­sı­na da öf­ke­li. Bu se­bep­le tec­rü­be­li yıl­dı­zın ola­sı ay­rı­lı­ğın­da yö­ne­tim zor du­rum­da kal­mak­tan çe­ki­ni­yor. Me­lo da du­ru­mun far­kın­da. Ge­rek In­ter'in il­gi­si­ni ge­rek ta­raf­ta­rın ken­di­si­ne olan sev­gi­si­ni iyi kul­la­nı­yor. An­cak Me­lo­’nun ka­fa­sın­da kal­mak­tan çok ay­rıl­mak var. Za­ten FI­FA ku­ral­la­rı ge­re­ği 29 ya­şı­nı geç­ti­ği için söz­leş­me­si­nin son yı­lın­da ya­zan net üc­re­ti ya­ni 3,1 mil­yon eu­ro­yu öde­yip gi­de­bil­me hak­kı­na sa­hip. An­cak sam­ba­cı­nın ama­cı bon­ser­vi­sini be­da­vaya getirmek.

İTALYANLAR'A GÖRE İŞ BİTTİ
Öte yandan İtalyan     basınında çıkan son haberlere göre Inter, Brezilyalı ile 2 yıllık, 2,5 milyon euro ve bonusları içeren bir kontrat üzerinde anlaştı. Bunu göz önünde bulunduran Cimbom’un da Schalke 04'te forma giyen Kevin Prince Boateng ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Bugün

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...