Transferde bomba Memphis Depay iddiası! Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı

23.08.2024 - 13:49 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 14:07

LaLiga ekibi Atletico Madrid'den ayrılan Hollanda Milli Takımı'nın 30 yaşındaki golcüsü Memphis Depay'ın Süper Lig deviyle anlaştığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Transferde bomba Memphis Depay iddiası! Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı

AJANSSPOR - HABER

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Atletico Madrid’den ayrılan Memphis Depay ile anlaştığı iddia edildi.

2+1 yıllık anlaşma sağlandı

Taka Gazetesi'nin Hollanda basınına dayandırdığı habere göre; Karadeniz ekibi bordo-mavili ekip, Atletico Madrid'in haziran ayında yollarını ayırdığı Hollanda Milli Takımı'nın yıldızı Depay ile 2+1 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaştı. Sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonun Trabzonspor tarafında olacağı da belirtiliyor.

En geç 26 Ağustos'ta Türkiye'ye gelecek

Haberin detayında, 30 yaşındaki futbolcunun en geç 26 Ağustos Pazartesi günü Türkiye’ye gelerek Trabzonspor için sağlık kontrollerinden geçeceği aktarıldı.

Dünya devlerinde forma giydi

Santrforun yanı sıra sol kanat ve forvet arkası pozisyonlarında oynayabilen 1.78 metre boyundaki Memphis Depay geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 31 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

Güncel piyasa değeri 10 milyon olarak gösterilen Hollandalı golcü, kariyerinde PSV, Manchester United, Lyon, Barcelona ve Atletico Madrid formaları giydi.

EURO 2024'te milli takımımıza karşı oynadı

Hollanda Milli Takımı'nın da değişmez oyuncusu olan Memphis Depay, EURO 2024, A Milli Takımımıza karşı da oynadı. Hollanda'nın Türkiye'yi 2-1 yendiği çeyrek final karşılaşmasında Depay, takımının ilk golünde asisti yapan isim olmuştu.

30 yaşındaki futbolcu bugüne kadar milli formayı 98 maçta terletirken 46 gol ve 32 asistlik katkı yaptı.

Beşiktaş ve Galatasaray ile anıldı

Bonservisi elinde olan yıldız futbolcunun adı transfer döneminde Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler